Dromen: het onmogelijke mogelijk maken - Siemens uitvinders van het jaar 2019

| Siemens | min | 27 november 2019 11:01
Maak het onmogelijke mogelijk. Onze medewerkers doen dit elke dag: ze maken steden leefbaarder, de industrie efficiënter en de samenleving duurzamer. Siemens zal bijzonder vindingrijke onderzoekers eren als uitvinders van het jaar 2019.

Je kunt de hele prijsuitreiking live volgen. Inclusief lezingen over "Hoe innovatie in het digitale tijdperk te ontketenen?" en het "onmogelijke project".

www.siemens.com/inventors

Over Siemens

Siemens is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van technologie die staat voor technische excellentie, innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en internationaliteit. De onderneming is over de hele wereld actief, en richt zich daarbij op de gebieden elektrificering, automatisering en digitalisering. Als een van de grootste producenten van energiezuinige en grondstofbesparende technologieën is Siemens een toonaangevend leverancier van oplossingen voor efficiënte energieopwekking en -distributie, met baanbrekende oplossingen op het gebied van infrastructuur, alsmede oplossingen voor industriële automatisering, aandrijving en software. Met haar beursgenoteerde dochteronderneming Siemens Healthineers AG is het concern bovendien een belangrijke aanbieder van medische beeldvormingsapparatuur – zoals computertomografie- en MRI-systemen – en een van de grootste ondernemingen op het gebied van laboratoriumdiagnostiek en klinische IT.  Meer over Siemens

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?
Deze video is betrokken van een externe bron en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor