Proefstudeerdag: hoe een dag studeren bij Fontys HBO-ICT en AD-ICT eruit ziet

| Fontys Hogeschool ICT | 2 min | 25 maart 2020 9:44
Een dag proefstuderen bij Fontys HBO-ICT en AD-ICT? Hoe gaat dat precies? Wat kun je verwachten? Reporter Aytac van de Fontys ICT Video Crew neemt je een dag mee tijdens een proefstudeerdag in Tilburg. Diverse deelnemers en studenten vertellen over hun ervaring en geven je tips. Tot juni 2020 zijn er ivm de maatregelen rondom het Covid-19 virus geen proefstudeerdagen.

Houd de website (https://fontys.nl/hbo-ict/ en https://fontys.nl/Studeren/Opleidingen/AD-ICT.htm) in de gaten voor de alternatieven! Je kunt daar ook je gegevens achterlaten zodat je per mail op de hoogte wordt gehouden.

Over Fontys Hogeschool ICT

Fontys is de grootste kwaliteitshogeschool van Zuid-Nederland. Onze opdracht: inspirerend, uitdagend en hoogwaardig hoger beroepsonderwijs bieden en praktijkgericht onderzoek doen dat écht iets betekent voor de samenleving. Ons onderwijs en het onderzoek dat wij uitvoeren, sluiten direct aan bij actuele en toekomstige vragen en behoeften van onze studenten, het werkveld en de (regionale) samenleving. Samen met onze partners willen wij de vragen van de toekomst formuleren, agenderen, onderzoeken en waar dat kan oplossen.  Meer over Fontys Hogeschool ICT

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?
Deze video is betrokken van een externe bron en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor