Wat is AV-over-IP?

| NETGEAR | 3 min | 25 maart 2020 9:47
Weet jij hoe AV-over-IP technologie werkt in een professionele audiovisuele (ProAV) omgeving? Maak enkele aantekeningen van Laurent Masia, Product Line Management Director of Managed Switches bij NETGEAR, terwijl hij een duik neemt in AV-over-IP-technologie en hoe NETGEAR managed switches 4K en 10GB video gemakkelijk en tegen lage kosten kunnen verspreiden.

Verlaag de kosten en lever een superieure audiovisuele ervaring met snelle, dynamische streaming van elk type AV over IP. De NETGEAR M4300 Managed Switch is 's werelds enige stapelbare platform van 1G, 10G en 40G, ontworpen voor server- en audiovisuele installaties - perfect voor toepassingen zoals vergaderruimten, geavanceerde operatiekamers en grootschalige narrowcasting. M4300-switches worden vooraf geconfigureerd met NETGEAR IGMP Plus ™ voor zero-touch-implementaties en zijn ontworpen voor AV-over-IP.

Ontdek de voordelen van het kiezen van een AV over IP-oplossing ten opzichte van een traditionele AV-matrixschakeling en breng de hoogwaardige, verbluffende beelden die uw klanten nodig hebben.

Lees meer over AV-over-IP-technologie van NETGEAR: https://www.netgear.com/av-over-ip
Schrijf je in voor meer video's: http://bit.ly/1JsK6Ej

Over NETGEAR

NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.  Meer over NETGEAR

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?
Deze video is betrokken van een externe bron en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor