Zero Trust-beveiliging gebruiken voor de hybride cloud

Met William Malik, VP infrastructuurstrategieën van Trend Micro

| Trend Micro | 19 min | 6 februari 2022 12:24
Copyright: Trend Micro
Leer van William Malik, VP infrastructuurstrategieën van Trend Micro, over hoe CISO's het Zero Trust-beveiligingsmodel kunnen gebruiken om hun hybride cloudomgeving te beveiligen.

Ga voor meer informatie naar het CISO Resource Center om dieper op dit onderwerp in te gaan: https://bit.ly/3scyjHm

Trend Micro, een wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging, helpt de wereld veilig te maken voor het uitwisselen van digitale informatie. Gevoed door tientallen jaren aan beveiligingsexpertise, wereldwijd onderzoek naar dreigingen en voortdurende innovatie, beschermt ons cyberbeveiligingsplatform honderdduizenden organisaties en miljoenen individuen in clouds, netwerken, apparaten en eindpunten.

Lees meer over onze producten en diensten op https://bit.ly/3qjhbjI

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen – zowel vandaag als in de toekomst. Door slimme toepassing van onze XGen security-strategie, leveren wij onze innovatieve oplossingen aan consumenten, bedrijven en overheden: connected security voor hun datacenters, cloud-omgevingen, netwerken en endpoints. Onze connected threat defense maakt het eenvoudig om threat intelligence te delen. Ook biedt het centraal inzicht en onderzoek om organisaties zo veerkrachtig mogelijk te maken.
Meer over Trend Micro
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.