Met Alert Triage kunnen analisten snel en vol vertrouwen beveiligingswaarschuwingen afwijzen of escaleren

| Exabeam | 3 min | 4 oktober 2021 14:41
Copyright: Exabeam
Het proces voor het triage van waarschuwingen vereist dat analisten waarschuwingen doorzoeken, de prioriteit van de waarschuwing bepalen en vervolgens beslissen of de waarschuwing al dan niet wordt geëscaleerd voor verdere beoordeling. Met Exabeam Alert Triage kunnen analisten beveiligingswaarschuwingen efficiënt en met vertrouwen sorteren. Door traditionele triage-workflows te combineren met context die is gegenereerd op basis van op machine learning gebaseerde analyses, categoriseert, verzamelt en verrijkt Alert Triage waarschuwingen met gerelateerde activa en gebruikers, vooraf gebouwde tijdlijnen en andere nuttige context. Analisten kunnen de waarschuwing snel en vol vertrouwen afwijzen of escaleren naar het incidentresponsteam. Het resultaat is een sterk verbeterde productiviteit van analisten en minder kans dat een gemiste waarschuwing tot een inbreuk leidt.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Exabeam
Exabeam is the Smarter SIEM TM company. Wij helpen security teams slimmer te werken door ze in staat te stellen sneller te kunnen detecteren, onderzoeken en reageren. Security teams hoeven niet langer te leven met substantiële logging kosten, gemiste gedistribueerde aanvallen, of intensieve handmatige onderzoeken. Met het modulaire Exabeam Security Management Platform kunnen analisten ongelimiteerd logs verzamelen, gedrags analyses gebruiken om aanvallen te detecteren (EUBA) en de response automatiseren. Dit zowel on-premise als in de cloud.
Meer over Exabeam
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.