Wijs automatische taken toe aan robots

Identificeren en automatiseren van taken in het hypotheekaanvraagproces

| UiPath | 7 min | 11 mei 2021 18:24
Copyright: UiPath
Bekijk hoe het UiPath Automation Platform ons helpt bij het identificeren en automatiseren van taken in het hypotheekaanvraagproces die beter kunnen worden afgehandeld door robots. Terwijl bots de repetitieve taken op zich nemen, worden leningmedewerkers vrijgemaakt om tijd te besteden aan meer waardevol werk.

Geef uw bedrijfstransformatie een vliegende start met grootschalige, end-to-end automatisering: https://bit.ly/3eufatG.

Hoe vind je deze video?



Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
Over UiPath
UiPath voert het ´automatisering voorop´-tijdperk aan – door zich hard te maken voor een software-robot voor iedereen en door robots nieuwe vaardigheden bij te brengen door middel van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML). Door kosteloze training voor iedereen, brengt UiPath de vaardigheden benodigd voor het digitale tijdperk binnen bereik van miljoenen mensen wereldwijd, wat de productiviteit en efficiëntie van bedrijven verhoogt; de betrokkenheid van medewerkers vergroot; en de klantervaring verbetert.

UiPath´s hyperautomatiseringsplatform maakt de snelste automatisering van de digitale bedrijfsvoering mogelijk door de beste oplossing voor Robotic Process Automatisering (RPA) te combineren met alle denkbare digitale vaardigheden.
Meer over UiPath
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2024 TechVisor. Alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.