Veelvoorkomende verbindingen: robots saai maken

Robotica-experts Leila Takayama en Chris Nicholson geven hun mening

| Red Hat | 7 min | 25 maart 2021 20:20
Copyright: Red Hat
Robots hebben geleerd auto te rijden, te helpen bij operaties en onze vloeren te stofzuigen. Maar kunnen ze navigeren door de ongeschreven regels van een drukke stoep? Robotica-experts Leila Takayama en Chris Nicholson zijn van mening dat robots hun enorme potentieel niet zullen kunnen benutten totdat ze dat kunnen. In dit gesprek verkennen Chris en Leila de toekomst van robotica en de rol die open source daarin zal spelen.

Meer informatie: https://red.ht/makingrobotsboring

Open Source Stories is een originele serie van Red Hat die mensen onderzoekt die dingen durven te creëren die iedereen kan delen en waarop kan worden voortgebouwd. Deze films, artikelen en ervaringen laten zien hoe open source elk type menselijk streven verandert. Ze weerspiegelen niet de productstrategie van Red Hat.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Red Hat
Red Hat is een toonaangevende leverancier van opensourcesoftwareoplossingen voor bedrijven. Het gebruikt een community-gedreven benadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybride cloud-, container- en Kubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren, cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- en consultingdiensten maken van Red Hat een vertrouwde adviseur van de Fortune 500. Als een strategische partner voor cloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten en opensourcecommunity's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst.
Meer over Red Hat
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.