Voldoen aan de behoeften van de klanten van morgen

| Orange Business Services | 57 min | 13 maart 2021 11:40
Copyright: Orange Business Services
De wereldwijde pandemie heeft de druk op de klantenservice vergroot. Wonen en werken in een sociaal verre, vooral digitale wereld is nu het nieuwe normaal. Maar in plaats van Customer Experience (CX) de dupe te laten worden, verhogen vooruitstrevende bedrijven hun investeringen om hun benadering van klantenondersteuning en betrokkenheid aanzienlijk te hervormen.

Ontdek hoe Philip Morris International, een toonaangevend internationaal tabaksbedrijf, zorgt voor voortdurende excellentie in CX, zelfs in de meest uitdagende tijden. Onze Subject Matter Experts zullen ook de strategische CX-technologieën en -processen bespreken die bedrijven in de nasleep van COVID-19 moeten omarmen om voorop te blijven lopen.

Meer over Orange Business Services:

Officiële website: http://www.orange-business.com/en
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/orange-business-services/
Twitter: https://twitter.com/orangebusiness
Facebook: https://www.facebook.com/orangebusiness/

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-native digitale dienstverlener en de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group. We verbinden, beschermen en innoveren bedrijven over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door expertise op het gebied van connectiviteit en systeemintegratie is Orange Business Services in staat bedrijven te ondersteunen op het gebied van softwaredefined networking, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten en cybersecurity. Orange biedt begeleiding in elke fase van de gegevenscyclus: van verzameling, transport, opslag en verwerking tot analyse en delen.
 
Nu bedrijven gedijen op innovatie, plaatst Orange Business Services haar klanten in het hart van een open ecosysteem om samenwerking te stimuleren.
Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
Meer over Orange Business Services
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.