Beveiligingsteams helpen aanvallen te slim af te zijn

| Exabeam | 2 min | 02 maart 2021 13:32
Copyright: Exabeam
De wereld is ingewikkeld geworden. Zaken, mensen en gegevens zijn overal. Het aanvalsoppervlak breidt zich dagelijks uit en bedreigingen van binnenuit blijven een probleem dat constante aandacht vereist. Bovendien worden beveiligingsteams geconfronteerd met miljarden waarschuwingen en talloze false positives die hen afleiden van het reageren op echte bedreigingen. De kansen worden tegen hen opgestapeld, evenals tegen de organisaties die ze beschermen.

Beveiligingsteams hebben een actuele, robuuste aanpak nodig die even onverbiddelijk is als de tegenstanders waarmee ze worden geconfronteerd. Exabeam is gebouwd om zich aan te passen aan een steeds veranderende omgeving. Gedragsanalyses, end-to-end-automatisering en prescriptieve inhoud geven analisten de tools en technieken die nodig zijn om aanvallers en de complexiteit van altijd aanwezige bedreigingen voor te blijven.

Exabeam helpt beveiligingsteams om de kansen te slim af te zijn door intelligentie toe te voegen aan hun bestaande beveiligingstools, waaronder SIEM's, XDR's, cloud-datameren en honderden andere zakelijke en beveiligingsproducten. Gebruiksklare use case-dekking levert herhaaldelijk succesvolle resultaten op. Met gedragsanalyses kunnen beveiligingsteams gecompromitteerde en kwaadwillende gebruikers detecteren die voorheen moeilijk of onmogelijk te vinden waren. Automatisering helpt personeelstekorten te overbruggen door false positives te minimaliseren en de tijd die nodig is om te detecteren, triage, onderzoeken en reageren drastisch te verkorten. Bezoek https://www.exabeam.com voor meer informatie.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Exabeam
Exabeam is the Smarter SIEM TM company. Wij helpen security teams slimmer te werken door ze in staat te stellen sneller te kunnen detecteren, onderzoeken en reageren. Security teams hoeven niet langer te leven met substantiële logging kosten, gemiste gedistribueerde aanvallen, of intensieve handmatige onderzoeken. Met het modulaire Exabeam Security Management Platform kunnen analisten ongelimiteerd logs verzamelen, gedrags analyses gebruiken om aanvallen te detecteren (EUBA) en de response automatiseren. Dit zowel on-premise als in de cloud.
Meer over Exabeam
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.