Wat is de jacht op cyberdreigingen en hoe u eraan begint

| Exabeam | 33 min | 13 december 2020 13:29
Copyright: Exabeam
In de eerste van onze vierdelige trainingsreeks met cybersecurity-experts, Evolve Security; we kijken naar de unieke uitdagingen waarmee kleine, middelgrote en grote organisaties worden geconfronteerd als het gaat om bedreigingen van binnenuit. Deel één richt zich op wat het opsporen van bedreigingen is, hoe de teamgrootte de veiligheid beïnvloedt, de dingen die er moeten zijn voordat je gaat nadenken over het opsporen van cyberbeveiligingsdreigingen; en uiteindelijk waarom organisaties überhaupt investeren in de jacht op bedreigingen. Abonneer u op Exabeam voor meer: ??http://bit.ly/2SFgiiM

Download hier het Exabeam State of the SOC-rapport voor 2020: https://www.exabeam.com/library/the-exabeam-2020-state-of-the-soc-report/

Van de CISO tot de analist, Exabeam helpt beveiligingsteams de kansen te slim af te zijn door intelligentie toe te voegen aan hun bestaande beveiligingstools, waaronder SIEM's, XDR's, cloud-datameren en honderden andere zakelijke en beveiligingsproducten. Kant-en-klare use case-dekking levert herhaalbare resultaten op. Met gedragsanalyses kunnen beveiligingsteams gecompromitteerde en kwaadwillende gebruikers detecteren die voorheen moeilijk of onmogelijk te vinden waren. En waarschuwingsverbetering en geautomatiseerde tijdlijncreatie helpen personeelstekorten te overwinnen door false positives te minimaliseren en de tijd die analisten nodig hebben om incidenten op te sporen, te beoordelen, te onderzoeken en erop te reageren met 51 procent te verminderen.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Exabeam
Exabeam is the Smarter SIEM TM company. Wij helpen security teams slimmer te werken door ze in staat te stellen sneller te kunnen detecteren, onderzoeken en reageren. Security teams hoeven niet langer te leven met substantiële logging kosten, gemiste gedistribueerde aanvallen, of intensieve handmatige onderzoeken. Met het modulaire Exabeam Security Management Platform kunnen analisten ongelimiteerd logs verzamelen, gedrags analyses gebruiken om aanvallen te detecteren (EUBA) en de response automatiseren. Dit zowel on-premise als in de cloud.
Meer over Exabeam
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.