Hoe de moderne ‘melkboer’ AI toepast

Jasper Wognum spreekt met Daniel Gebler, CTO van de snelst groeiende online supermarkt ter wereld

| BrainCreators | 35 min | 01 september 2021 11:21
Copyright: BrainCreators
BrainCreators, de specialist in digitale inspectie op basis van AI technologie, kondigt vandaag een nieuwe aflevering aan van zijn podcast serie ‘The automagic podcast’!

In deze aflevering spreekt Jasper Wognum met Daniel Gebler, CTO van de snelst groeiende online supermarkt ter wereld. Als technische topman van Picnic is Gebler bezig om ‘boodschappen doen’ eenvoudiger, sneller en leuker te maken door middel van Artificial Intelligence (AI). Daniel liet de online supermarkt dan ook uitgroeien van een mobile-first onderneming tot een AI-first bedrijf, waar alle innovaties en operaties worden aangedreven door een machine learning core engine.

Tijdens het gesprek legt Daniel uit tegen welke uitdagingen ze aanliepen om dit te realiseren en waarom AI diep is geïntegreerd is in de processen van het bedrijf. Zo licht hij bijvoorbeeld toe hoe ze AI gebruiken voor hun volledige supply chain en hoe de besteltijd van klanten kon worden verkort. Daarnaast verklapt Daniel welke innovaties we nog meer kunnen verwachten van dit bijzondere technologiebedrijf.

Beluister deze podcast via de volgende kanalen:

Hoe vind je deze podcast?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainCreators
BrainCreators is in 2016 opgericht door drie ondernemers die elkaar in de jaren 90 hebben leren kennen via de opleiding Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam. BrainCreators wil met intelligente automatisering de kwaliteit van het leven verbeteren door repeterende handelingen te automatiseren. Dankzij haar BrainMatter platform kunnen organisaties snel digitale inspecteurs ontwikkelen, die direct als digitale dienst inzetbaar zijn in de fysieke wereld.
Meer over BrainCreators
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een podcast luisteren?


Vorige podcast
Volgende podcast
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.