Inspireren, schrijven en spreken over AI

In deze aflevering spreekt Jasper Wognum met Jarno Duursma als trendwatcher en spreker over diverse technologische onderwerpen

| BrainCreators | 40 min | 17 januari 2022 11:59
Copyright: BrainCreators
BrainCreators, de specialist in digitale inspectie op basis van AI technologie, kondigt vandaag een nieuwe aflevering aan van zijn podcast serie ‘The automagic podcast’!

In deze aflevering spreekt Jasper Wognum met Jarno Duursma, is een bekende schrijver, trendwatcher en spreker over diverse technologische onderwerpen zoals: blockchain, metaverse en Artificial Intelligence. Op inspirerende, heldere en energieke wijze schetst hij het landschap van digitale trends. Jarno kijkt naar de toekomst door de lens van digitale technologie. Met optimisme en een gepast kritische blik. Hij onderzoekt wat de impact is van technologische ontwikkelingen op bedrijven en de samenleving. Zonder de realiteit en het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Tijdens de podcast vertelt Jarno over zijn werk en zijn ervaringen als spreker. Tevens geeft hij praktische tips over hoe je start met het schrijven van een boek en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden als je een presentatie moet geven.

Beluister deze podcast via de volgende kanalen:

Hoe vind je deze podcast?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainCreators
BrainCreators is de specialist in digitale inspecteurs, die inzetbaar zijn voor de automatische inspectie van ruimten, objecten en oppervlakten. Digitale inspecteurs zijn software as a service oplossingen, die inspectiewerk sneller, goedkoper, consistent en veiliger maken door menselijke experts te ontlasten. Elke digitale inspecteur kloont de kennis van een menselijke expert en maakt de toepassing ervan eindeloos schaalbaar.
Meer over BrainCreators
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.