Is AI de heilige graal om cybercrime te voorkomen of niet?

Met Jasper Wognum met Eddy Willems, een bekende spreker over cybersecurity en Security Evangelist bij G DATA CyberDefense

| BrainCreators | 38 min | 09 november 2021 14:01
Copyright: BrainCreators
BrainCreators, de specialist in digitale inspectie op basis van AI technologie, kondigt vandaag een nieuwe aflevering aan van zijn podcast serie ‘The automagic podcast’!

In deze aflevering spreekt Jasper Wognum met Eddy Willems, een bekende spreker over cybersecurity en Security Evangelist bij G DATA CyberDefense. Hij geeft wereldwijd lezingen en presentaties voor een zeer breed publiek, van kinderen tot experts. Daarnaast is hij ook schrijver van verschillende boeken over cybercrime en wordt hij regelmatig geïnterviewd door toonaangevende media om duiding te geven over beveiligingsproblemen.

Tijdens het gesprek gaat Eddy in op het huidige dreigingslandschap en legt hij uit hoe securitybedrijven en cybercriminelen gebruik maken van Artificial Intelligence (AI). Daarnaast legt hij ook uit hoe de security industrie in toekomst gebruik gaat maken van AI. Is het de heilige graal om cybercrime te voorkomen of niet?

Beluister deze podcast via de volgende kanalen:

Hoe vind je deze podcast?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainCreators
BrainCreators is in 2016 opgericht door drie ondernemers die elkaar in de jaren 90 hebben leren kennen via de opleiding Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam. BrainCreators wil met intelligente automatisering de kwaliteit van het leven verbeteren door repeterende handelingen te automatiseren. Dankzij haar BrainMatter platform kunnen organisaties snel digitale inspecteurs ontwikkelen, die direct als digitale dienst inzetbaar zijn in de fysieke wereld.
Meer over BrainCreators
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een podcast luisteren?


Vorige podcast
Volgende podcast
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.