Over ons

TechVisor is het vizier op de tech industrie. Omdat de mensen achter TechVisor zelf ICT-professionals zijn, weten zij als geen ander welke bedrijven te volgen en wat de trends zijn.

Voor jou als tech professional óf als in tech geïnteresseerde consument betekent dit dus dat je op TechVisor over de meest interessante en relevante zaken op de hoogte wordt gehouden.

Missie

Het voorzien in een platform voor professionals én consumenten in Nederland en België om 24x7 actualiteit en achtergrond informatie te leveren over de ontwikkelingen in en de stand van zaken van de (inter)nationale tech industrie.

De reden voor één platform voor zowel professionals als consumenten is te zorgen voor kennisoverdracht en kruisbestuiving om zodoende meer inzicht te geven in wat er allemaal mogelijk is en wat de ontwikkelingen zijn in de tech industrie en daarmee bij te dragen aan de vergroting van de algemene digivaardigheden in Nederland.

In het kader van de privacy van haar bezoekers probeert TechVisor verder alleen maar functionele cookies toe te passen én zo min mogelijk (persoonlijke) gegevens te vragen en te verzamelen.

Mediakit

Wil je meer inzicht in bijvoorbeeld bezoekersaantallen van TechVisor? Bekijk dan onze mediakit.

Team

Het team van TechVisor bestaat uit de volgende enthousiaste personen:

André Deumers

Advisory Board Member

André Deumers studeerde werktuigbouwkunde, maar raakte al vroeg in zijn carrière betrokken bij de ontwikkeling van business software. Na zijn ervaring bij Oracle Corporation startte hij zijn het bedrijf Full Orbit dat inmiddels alweer meer dan 10 jaar succesvol projecten uitvoert op het gebied van Data Integratie en (Advanced) Analytics. Gedurende deze periode heeft hij zich ontwikkeld tot een ondernemer en bestuurder.

Chantelle Timmers

Content Specialist

Chantelle Timmers studeerde aan de Rotterdamse Modeacademie Marja van Riel. Deze creatieve duizendpoot begon al vrij snel in haar carrière eigen organisaties op het vlak van multimedia en promotie. Voorbeelden hiervan waren TopNop en de Geografische Mondriaan als platformen ter promotie van de Noordoostpolder. Bij TechVisor verzorgt Chantelle als Content Specialist de inhoud van de website.

Kai Deumers

Product Reviewer

Kai is de jonge hond van het TechVisor team en is gek op tech-spullen. Zijn hobby is het bouwen van game pc's en het volgen van technologische ontwikkelingen. Voor ons reviewed hij producten en test ze op bruikbaarheid... óf onbruikbaarheid. Als VWO-scholier van het JPThijsse in Castricum zijn coolheid en onverwoestbaarheid hierbij belangrijke criteria.

Niels Buijtendijk

CEO

Niels Buijtendijk is in het dagelijks leven Sr. Solution Sales Specialist en eigenaar van TechVisor en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ICT sector. Hij werkte in die periode voor meerdere dienstverleners en (start-up) software bedrijven als CMG (nu CGI), Acta Technology (nu SAP), Partake Consulting (nu EY), Mercury Interactive (nu HP Software), IBM, CA Technologies en Oracle. Zijn specialisme is (data) integratie.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.