Over ons

TechVisor is het vizier op de tech industrie. De mensen achter TechVisor zijn zelf professionals uit de (inter)nationale ICT markt. Zij weten dus als geen ander welke bedrijven te volgen en wat de trends zijn in deze markt.

Voor jou als ICT professional óf als consument betekent dit dus dat je op TechVisor over de meest interessante en relevante zaken op de hoogte wordt gehouden.

TechVisor zit vol met ideeën en de website is daarom ook continue in ontwikkeling. Kom dus zeker geregeld op bezoek!

Missie

Het voorzien in een platform voor professionals én consumenten in Nederland en België om 24x7 actualiteit en achtergrond informatie te leveren over de ontwikkelingen en stand van zaken in de tech industrie.

De reden voor één platform voor zowel professionals (B2B) als consumenten (B2C) is te zorgen voor kennisoverdracht en kruisbestuiving om zodoende meer inzicht te geven in wat er allemaal mogelijk is en wat de ontwikkelingen zijn in de tech sector en daarmee bij te dragen aan de vergroting van de algemene digivaardigheden in Nederland.

In het kader van de privacy van haar bezoekers probeert TechVisor verder alleen maar functionele en marketing cookies toe te passen én zo min mogelijk (persoonlijke) gegevens te vragen en te verzamelen.

Advertenties zijn de enige inkomstenbron van TechVisor. TechVisor maakt hierbij gebruik van haar eigen advertenties en van die van affiliate netwerken zoals bijvoorbeeld Daisycon. Dit betekent dat TechVisor grotendeels afhankelijk is van uw hulp! Door het afnemen van advertentieruimte óf het klikken op affiliate advertenties kunt u TechVisor helpen de onkosten te dekken en de website te blijven uitbreiden en vernieuwen.

TechVisor wordt graag uw online businesspartner! Alvast bedankt voor uw support.

Team

Het team van TechVisor bestaat uit de volgende enthousiaste personen:

André Deumers

Advisory Board Member
André Deumers studeerde werktuigbouwkunde, maar raakte al vroeg in zijn carrière betrokken bij de ontwikkeling van business software. Na zijn ervaring bij Oracle Corporation startte hij zijn het bedrijf Full Orbit dat inmiddels alweer meer dan 10 jaar succesvol projecten uitvoert op het gebied van Data Integratie en (Advanced) Analytics. Gedurende deze periode heeft hij zich ontwikkeld tot een ondernemer en bestuurder.

Chantelle Timmers

Content Specialist
Chantelle Timmers studeerde aan de Rotterdamse Modeacademie Marja van Riel. Deze creatieve duizendpoot begon al vrij snel in haar carrière eigen organisaties op het vlak van multimedia en promotie. Voorbeelden hiervan waren TopNop en de Geografische Mondriaan als platformen ter promotie van de Noordoostpolder. Bij TechVisor verzorgt Chantelle als Content Manager de inhoud van de website.

Johan Louwers

Enterprise Architect
Johan Louwers heeft als ontwikkelaar, administrator, manager, projectmanager, managing consultant en senior architect gewerkt bij verschillende bedrijven. Hij is gespecialiseerd in infrastructuurtechnologie en IT-strategie en adviseert een groot aantal klanten en bedrijven om uit te blinken in hun dagelijkse activiteiten en hen geavanceerde technologie en oplossingen te bieden. Voor TechVisor schrijft Johan als columnist interessante inhoudelijke artikelen.

Kai Deumers

Product Reviewer
Kai is de jonge hond van het TechVisor team en is gek op tech-spullen. Zijn hobby is het bouwen van game pc's en het volgen van technologische ontwikkelingen. Voor ons reviewed hij producten en test ze op bruikbaarheid... óf onbruikbaarheid. Als VWO-scholier van het JPThijsse in Castricum zijn coolheid en onverwoestbaarheid hierbij belangrijke criteria.

Niels Buijtendijk

Eigenaar en CEO
Niels Buijtendijk is in het dagelijks leven Sr. Solution Sales Specialist en eigenaar van TechVisor en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ICT sector. Hij werkte in die periode voor meerdere dienstverleners en (start-up) software bedrijven als CMG (nu CGI), Acta Technology (nu SAP), Partake Consulting (nu EY), Mercury Interactive (nu HP Software), IBM, CA Technologies en Oracle. Zijn specialisme is (data) integratie.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030102114.jpg
Deliver measurable impact on your business
20191030104037.png
Bringing cultures together and make your team work!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191105203105.png
Krijg inzicht in bedrijfsprocessen!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor