PKI-automatisering: de stand van zaken

Rapport 2021

 | DigiCert | Rapport | 28 september 2021 14:14
Copyright: DigiCert
Uit het rapport van DigiCert over de stand van zaken op het gebied van PKI-automatisering blijkt dat bedrijven worstelen met handmatige processen nu het aantal digitale certificaten stijgt. Bedrijven die niet gebruikmaken van automatisering en discovery krijgen te maken met ongeautoriseerde certificaten, onbeheerde certificaten en uitval door certificaten die onverwacht verlopen; automatisering krijgt daarom nu prioriteit.
DigiCert, de wereldwijd toonaangevende leverancier van TLS/SSL-, IoT- en andere PKI-oplossingen, publiceerde vandaag de resultaten van zijn onderzoek 'PKI-automatisering: de stand van zaken'. Daaruit blijkt dat er in grotere ondernemingen gemiddeld ruim 50.000 PKI-certificaten moeten worden beheerd. Als het handmatig beheren van dergelijke volumes certificaten niet op de juiste manier wordt gedaan, kan dit leiden tot kostbare uitval. Twee derde van de onderzochte bedrijven heeft te maken gehad met dergelijke uitval als gevolg van onverwacht verlopen certificaten, en bij 25% is dat het afgelopen halfjaar al vijf tot zes keer voorgekomen. Mede door deze problemen is de interesse voor PKI-automatisering groot.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DigiCert
DigiCert is de wereldwijd toonaangevende leverancier van schaalbare TLS/SSL, IoT- en PKI-oplossingen voor identiteit en encryptie. De innovatiefste bedrijven ter wereld vertrouwen op de expertise van DigiCert op het gebied van identiteit en encryptie, voor hun webservers en Internet of Things-apparaten. DigiCert ondersteunt TLS en andere digitale certificaten voor PKI-implementaties op elke schaal met zijn oplossing voor het beheer van de levenscyclus van certificaten, CertCentral®. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende platform voor certificaatbeheer, de snelle en bekwame klantenservice en hun toonaangevende beveiligingsproducten.
Meer over DigiCert
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.