Rapport - Toekomstige schok: de cloud is het nieuwe netwerk

Categorie: Rapport
Toekomstige schok: de cloud is het nieuwe netwerk. Verwijder beveiligingsbelemmeringen voor een snellere publieke cloud adoptie. Mis niet wat IT-besluitvormers van over de hele wereld zeggen over public cloud.
Bekijk het rapport met de volledige wereldwijde enquêteresultaten voor uzelf, inclusief de attitudes en meningen die beveiligingsprofessionals in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en APAC hebben over het verplaatsen van infrastructuur naar de openbare cloud, problemen met het beperken van acceptatie en de beveiligings- en netwerkoplossingen die worden geïmplementeerd om ze te overwinnen.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
Registratie is benodigd.

Over Barracuda Networks

Barracuda streeft ernaar de wereld veiliger te maken. Het bedrijf is ervan overtuigd dat iedere organisatie toegang moet hebben tot securityoplossingen van enterpriseklasse, die geschikt zijn voor de cloud. Oplossingen die makkelijk aan te schaffen, uit te rollen en te gebruiken zijn. Barracuda beschermt e-mail, netwerken, data en toepassingen met innovatieve oplossingen die met de klant mee groeien en zich aanpassen aan de bedrijfsontwikkeling. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Barracuda voor bescherming – zodanig dat zij misschien niet eens weten dat ze een risico lopen – zodat zij zich volledig kunnen focussen op de verdere groei van het bedrijf.   Meer over Barracuda Networks
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor