Keuzevrijheid van werknemers en de impact ervan op de toekomst van werk

Wereldwijde studie

 | Jamf | Rapport | 23 september 2021 18:26
Copyright: Jamf
Wereldwijd onderzoek: 9 op de 10 werknemers bereid salaris in te leveren in ruil voor keuze in hun werkdevice. Slechts 40 procent van de organisaties biedt werknemers keuze in de technologie die ze gebruiken, ondanks positieve effecten rond het aantrekken en behouden van talent.
De keuze van werktechnologie is essentieel voor werknemers bij het kiezen van hun werkplek, voor het succes van werkgevers bij het aanwerven en behouden van toptalent, en voor het ondernemingslandschap bij het beoordelen van hun concurrentievoordeel binnen hun bedrijfstak.

9 van de 10 ondervraagde respondenten zeiden dat het kiezen van een werkdevice belangrijk voor hen was (87%) en dat ze zelfs bereid waren een deel van hun salaris op te offeren (89%) om zelf hun technologie te mogen kiezen. In tegenstelling tot de vele voordelen voor werkgever en werknemer, blijft de adoptie van dergelijke keuzeprogramma’s voor werknemers traag.

Dit rapport gaat dieper in op de vraag hoe keuzevrijheid voor werknemers kan helpen bij het werven en behouden van personeel, en hoe organisaties zich kunnen voorbereiden op de toekomst van werk.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Jamf
Jamf, de standaard op het gebied van Apple Enterprise Management, breidt de bekende Apple-ervaring uit naar bedrijven, scholen en overheidsinstellingen, met zijn software en via Jamf Nation, ’s werelds grootste online community van IT-beheerders die zich specifiek focussen op Apple. 
Meer over Jamf
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.