The State of Ransomware in Financial Services 2021

Based on an independent survey of 550 IT decision makers

 | Sophos | Rapport | 17 september 2021 11:38
Copyright: Sophos
Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector.
Middelgrote financiële instellingen zijn wereldwijd gemiddeld meer dan 2 miljoen dollar kwijt om te herstellen na een ransomware-aanval. Dat blijkt uit het recente ‘The State of Ransomware in Financial Services 2021’ onderzoeksrapport van Sophos, een wereldwijde leider in next-generation cybersecurity. Uit het rapport blijkt dat de financiële sector tot de meest resistente tegen ransomware behoort: bijna tweederde (62%) van de ondervraagde slachtoffers in deze sector was in staat om hun versleutelde data te herstellen vanuit hun back-ups. Het bedrag dat uitgetrokken moet worden voor herstelkosten ligt echter toch hoger dan het wereldwijde gemiddelde van 1,85 miljoen dollar.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Sophos
Als wereldwijde leider in next-gen cybersecurity beschermt Sophos (LSE: SOPH) organisaties tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen. Aangedreven door SophosLabs, een wereldwijd team voor threat intelligence en data science, beschermen de cloudgebaseerde en AI-aangedreven oplossingen laptops, servers, mobiele devices en netwerken tegen immer evoluerende cyberaanvaltechnieken waaronder ransomware, malware, exploits en phishing.

Het cloudgebaseerde beheerplatform Sophos Central integreert het volledige portfolio van Sophos’ next-genoplossingen (waaronder de endpointoplossing Intercept X en XG next-gen firewall) in een enkel ‘gesynchroniseerd beveiligingssysteem’ dat via een set API's toegankelijk is.
Meer over Sophos
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.