The State of Data Innovation 2021

Global research reveals how organizations with mature data practices can seize opportunity — and respond to disruptive change

 | Splunk | Rapport | 14 september 2021 14:21
Copyright: Splunk
Onderzoek Splunk: bedrijven met moderne datastrategieën innoveren dubbel zo snel. Geavanceerde dataoplossingen versnellen innovatie, stimuleren productiviteit en vergroten het marktaandeel.
Splunk Inc., leverancier van het Data-to-Everything-platform, kondigt vandaag een onderzoek aan over de stand van zaken op het gebied van data-innovatie. Uit het wereldwijde onderzoek blijkt dat bedrijven met een geavanceerde datastrategie dubbel zo snel producten op de markt brengen en innovaties kunnen omzetten in de praktijk. Daarnaast blijkt dat ook hun werknemers dubbel zo productief zijn in vergelijking met werknemers bij bedrijven die data niet strategisch inzetten.

Voor het onderzoek, dat is uitgevoerd door de Enterprise Strategy Group (ESG), werden 1250 zakelijke en IT-managers uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de VS, Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, China en Japan ondervraagd.
Download hieronder eenvoudig je eigen exemplaar!

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
Download beschikbaar
Registratie benodigd

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Splunk

Splunk is leverancier van platform waarmee bedrijven hun data in real-time inzichtelijk kunnen maken. Een belangrijk element dat Splunk anders dan anders maakt is het feit dat de data niet hoeft worden schoongemaakt om er inzichten uit te halen.
Splunk Inc. Alle rechten voorbehouden. Splunk, Splunk>, Data-to-Everything, D2E en Turn Data Into Doing zijn handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken van Splunk Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Meer over Splunk

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.