2020 Gartner Magic Quadrant voor Analytics en Business Intelligence Platforms

Categorie: Rapport
Qlik is door Gartner benoemd als leider in het Magic Quadrant voor Analytics en Business Intelligence Platforms. Deze erkenning betekent het tiende opeenvolgende jaar voor Qlik in het leiderskwadrant van Gartner. Qlik staat daarnaast al sinds 2006 in Gartner’s Magic Quadrant.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
Registreren is benodigd.

Over Qlik

Qlik werkt elke dag aan een datavaardige wereld, waarin iedereen data in kan zetten om betere beslissingen te nemen en elke mogelijke uitdaging op te lossen. Alleen Qlik biedt end-to-end, realtime oplossingen voor data-integratie en -analyse die organisaties helpt toegang te krijgen tot hun data en deze om te zetten in waarde. Bedrijven gebruiken Qlik om dieper in het gedrag van hun klanten te duiken, bedrijfsprocessen opnieuw uit te vinden, nieuwe winstmogelijkheden aan te boren en risico's en beloningen tegen elkaar af te wegen.
Meer over Qlik
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor