Gratis Tableau training!

Categorie: Training
Smart-Analytics levert cloud oplossingen op het gebied van Data Analytics en Data Engineering. Wij bieden u een gratis Tableau training voor 3 personen bij afname van Tableau Online producten!
Tableau wordt online aangeboden vanuit een Nederlandse private cloud en maakt het mogelijk om dashboards te publiceren en te delen met iedereen. Nodig collega’s en klanten uit om inzichten te visualiseren met interactieve visualisaties en betrouwbare data. Allemaal via uw browser of op mobile devices. Meer informatie over Tableau: https://smart-analytics.com/tableau/.

Ons aanbod omvat een volwaardige, gratis Tableau training voor 3 personen bij afname van de volgende producten:
  • 1x Tableau Creator (€ 70,=/maand)
  • 2x Tableau Explorer (€ 42,=/maand)
  • 10x Tableau Viewer (€ 15,=/maand)

Deze training heeft een waarde van € 3.000,-.

Interesse? Stuur een mail naar ‎tableau-training@smart-analytics.com met uw contactinformatie.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
De aanbieding geldt alleen icm een afname van de bovengenoemde producten. Deze producten dienen voor minimaal 12 maanden te worden afgenomen. Daarna kan er per jaar kosteloos worden opgezegd.

Over Smart Analytics

Smart-Analytics is een Nederlandse leverancier van innovatieve Cloud oplossingen voor Analytische toepassingen. Process mining is een van de voorbeelden waarbij ze tot voor kort onbereikbare software bereikbaar maken voor een grote groep.  Meer over Smart Analytics
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor