Third Annual Enterprise Cloud Index for Public Sector

How the public sector compares

 | Nutanix | Rapport | 06 juli 2021 16:30
Copyright: Nutanix
Nutanix-onderzoek: “Hybride cloud wereldwijd gezien als beste IT-bedrijfsmodel binnen de publieke sector”. 80% van de respondenten wereldwijd is van plan om thuiswerken op de lange termijn te blijven ondersteunen.
 
Nutanix, een leider in private cloud, hybride en multicloud computing, heeft voor het derde jaar op rij zijn Enterprise Cloud Index Report uitgebracht. Hierin wordt gekeken in hoeverre organisaties openstaan om private, hybride en publieke clouds te adopteren. De resultaten wijzen op een verdere modernisering in de gehele sector, waarbij 70% van de respondenten aangeeft dat COVID-19 ervoor heeft gezorgd dat er strategischer wordt gekeken naar IT in hun organisaties. Deze door COVID-19 aangestuurde verandering is nogal opmerkelijk, omdat de publieke sector doorgaans worstelt met IT-modernisering.
Download hieronder eenvoudig je eigen exemplaar!

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
Download beschikbaar

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Nutanix

Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.
Meer over Nutanix

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.