In het hoofd van de CISO 2021

Het ultieme onderzoek naar wat uitstekend thought leadership betekent in het IT-segment

 | Code Red | Rapport | 28 juni 2021 14:19
Copyright: Code Red
Nederlandse CISO’s betalen graag meer voor thought leaders in IT-security. Onderzoek van het Code Red IT Security PR Network toont de invloed van thought leadership op elke fase van het inkoopproces voor IT-beveiligingsoplossingen.
Code Red, het wereldwijde netwerk van PR-specialisten op het gebied van IT-beveiliging, publiceert vandaag de bevindingen in de Benelux uit het wereldwijde onderzoek naar de waarde van thought leadership als een essentieel marketingmiddel. Het kan uitdagend zijn om sceptici te overtuigen van deze waarde, maar het onderzoek maakt duidelijk dat thought leadership Chief Information Security Officers (CISO’s) een fundamentele rol speelt in het inkoopproces.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Code Red
Zeekhoe Communicatie vertegenwoordigt de Benelux in het Code Red IT Security PR Network, het eerste en grootste wereldwijde security PR netwerk dat is samengesteld uit PR- en marketingspecialisten overal ter wereld die met zorg geselecteerd zijn vanwege hun ervaring en kennis van de IT-securitymarkt.

Code Red bestaat uit onafhankelijke bureaus in diverse landen wereldwijd en heeft tot doel een virtuele PR-dienst te leveren in een of vele locaties door account teams met werkelijke diepgaande kennis van lokale trends, relaties met lokale media en de vinger aan de pols van het nieuws, de trends en de thema’s rond IT-beveiliging.
Meer over Code Red
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.