BlackBerry Revolutionizes the Connected-Autonomous Ecosystem

With an Industry Leading Edge-to-Cloud Software Platform for Automakers and Smart Cities

 | BlackBerry | Analisten rapport | 23 juni 2021 14:34
Copyright: BlackBerry
BlackBerry IVY benoemd tot toonaangevend edge-to-cloud softwareplatform voor autofabrikanten en slimme steden. Nieuwe adviesraad moet slimme mobiliteitsinnovatie stimuleren.
BlackBerry Limited heeft vandaag aangekondigd dat Frost & Sullivan BlackBerry IVY™ heeft uitgeroepen tot toonaangevend edge-to-cloud softwareplatform voor autofabrikanten en slimme steden. In het gepubliceerde rapport concludeert Frost & Sullivan dat BlackBerry met BlackBerry IVY een revolutie teweegbrengt in het connected-autonome ecosysteem. Daarnaast kondigde BlackBerry vandaag de BlackBerry IVY Advisory Council aan, een nieuwe adviesraad die bestaat uit gerenommeerde bedrijven in de transport- en mobiliteitsindustrie. Zij zullen de BlackBerry IVY development community helpen en adviseren bij het ontwikkelen van verticale-specifieke diensten en autotoepassingen die op de markt zullen worden gebracht met behulp van BlackBerry's Intelligent Vehicle Data Platform, BlackBerry IVY™.
Download hieronder eenvoudig je eigen exemplaar!

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
Download beschikbaar
Registratie benodigd

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over BlackBerry

BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.