Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Enterprise Architecture Tools

Categorie: Analisten rapport
Het volledige Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Enterprise Architecture Tools report is hier kosteloos beschikbaar.
Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Enterprise Architecture Tools, Peer Contributors, 17 maart 2020.

Beoordelingen op Gartner Peer Insights vormen de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen en vertegenwoordigen niet de mening van Gartner of haar dochterondernemingen.

Over Gartner Peer Insights 

Gartner Peer Insights is een online platform voor beoordelingen en reviews van IT-software en -diensten, geschreven en gelezen door IT-professionals en technologiebeslissers. Doel is IT-managers meer inzicht te geven ten behoeve van hun aankoopbeslissingen, en technologieleveranciers te helpen hun producten te verbeteren via objectieve, onbevooroordeelde feedback van hun klanten. Gartner Peer Insights bevat meer dan 70.000 geverifieerde beoordelingen in meer dan tweehonderd markten. Ga voor meer informatie naar http://www.gartner.com/reviews/home.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Over Gartner

Gartner is een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau dat informatie, advies en hulpmiddelen biedt voor bedrijven op het gebied van IT, financiën, HR, klantenservice en ondersteuning, juridische en compliance-, marketing-, verkoop- en supply chain-functies.  Meer over Gartner
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor