Gratis online leren met Studytube!

Categorie: Training
Studytube zet online trainingen open voor heel werkend Nederland: studytube.nl/learning-together. E-learning van meer dan 250 aanbieders vrij toegankelijk!
Het coronavirus dwingt veel Nederlanders om thuis te blijven. Dat biedt werknemers de kans om hun vakkennis bij te spijkeren. Om leren nog gemakkelijker te maken, lanceert Studytube de Online Academy ‘Learn Together’, waarin iedereen tot eind april gratis terecht kan voor het volgen van online trainingen.

“Dit is een moeilijke tijd, en juist nú moeten we er voor elkaar zijn,” aldus Homam Karimi, CEO van Studytube. "Nieuwe situaties zoals deze geven werknemers de kans om zich om of bij te scholen en verder te ontwikkelen. Zo komen we samen sterker uit de coronacrisis."

Studytube biedt bedrijven het meest complete leerplatform om opleidingen te vinden, boeken, managen én te volgen. Met dit gebaar stelt Studytube ruim 250 online trainingen en 500 microlearnings van experts open voor heel werkend Nederland. De Online Academy bevat educatieve content voor diverse sectoren en vaardigheden, met onder meer titels als 'Excel 365 – Basisvaardigheden', 'Ongestoord werken online' en 'Omgaan met tegenslagen’.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
Registratie benodigd.

Over Studytube

Wij willen dat alle werknemers hun volledig potentieel realiseren. Wij faciliteren het leren in organisaties optimaal en nemen belemmeringen weg voor groei en ontwikkeling.

Hiervoor biedt Studytube een leerplatform met toegang tot zeer veel verschillende leerinterventies. Variërend van microlearnings tot klassikale trainingen bij één van de aangesloten opleiders. Zo ingericht dat je als werkgever gemakkelijk kunt bepalen wie wat leert. Volledig digitaal, dus geen administratieve processen.

Het platform is intuïtief en nodigt medewerkers uit om op ontdekking te gaan, naar verschillende leervormen, om samen te werken en elkaar te inspireren. Kortom, alles voor de ontwikkeling onder één dak. Op dit moment maken meer dan 200 organisaties gebruik van Studytube.  Meer over Studytube
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor