Gartner 2020 Magic Quadrant voor Network Services, Global

Categorie: Analisten rapport
Download hier de uitgebreide Gartner-rapporten ‘2020 Critical Capabilities for Network Services, Global’ en ‘2020 Magic Quadrant for Network Services, Global’.
Volgens Gartner vereist digitale bedrijfsvoering dat de bedrijfsnetwerken van ondernemingen veel wendbaarder worden om snel nieuwe apparatuur, nieuwe applicaties en nieuwe netwerkmogelijkheden te kunnen opnemen (1). Nu bedrijven de digitalisering van bedrijfsprocessen omarmen en op zoek zijn naar een flexibeler WAN-infrastructuur, hebben ze providers nodig die niet alleen consistente en betrouwbare diensten met een hoge beschikbaarheid bieden, maar ook proactieve operationele en salesondersteuning (2).

1) Gartner, Magic Quadrant for Network Services, Global, Neil Rickard, Bjarne Munch, Danellie Young, 20 februari 2020.
2) Gartner, Critical Capabilities for Network Services, Global, Danellie Young, Katja Ruud, Bjarne Munch, Lisa Pierce, 27 februari 2020.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
Registratie benodigd.

Over NTT

NTT is een toonaangevende wereldwijde technology services provider. We hebben de expertise van veel bedrijven gebundeld tot één leverancier van technology services. We trekken op met partnerorganisaties over de hele wereld om tot slimme, technologische oplossingen te komen. Slim betekent voor ons data gestuurd, verbonden, digitaal en veilig.  Meer over NTT
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor