Bosch Tech Compass

Wat denken mensen wereldwijd over technologie?

 | Bosch | Rapport | 04 januari 2022 17:47
Copyright: Bosch
Bosch Tech Compass: 72 procent gelooft dat technologie de wereld beter maakt. Voor drie op de vier respondenten wereldwijd is technologie de sleutel om de klimaatverandering aan te pakken.
Technologie maakt van de wereld een betere plek. Dat vinden drie op de vier respondenten (72 procent) van Bosch Tech Compass, een representatieve enquête die in vijf landen werd uitgevoerd en waarvan de resultaten tijdens CES in Las Vegas worden bekendgemaakt. De achtergrond: technologie zorgt voor snelle en ingrijpende veranderingen op veel terreinen en dringt steeds sneller door in steeds meer aspecten van ons dagelijks leven. De enquête Bosch Tech Compass is bedoeld om een duidelijk beeld te krijgen van de impact van verschillende technologieën op de geglobaliseerde wereld en op de samenleving.

Details


Dit item is via deze marktplaats nog verkrijgbaar gedurende:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Hoe vind je dit marktplaats item?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Bosch
De Bosch Groep is een toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie en diensten. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology.

Als toonaangevende IoT-provider biedt Bosch innovatieve oplossingen voor slimme huizen, Industrie 4.0 en geconnecteerde mobiliteit. Bosch streeft naar een visie op mobiliteit die duurzaam, veilig en opwindend is. Het gebruikt zijn expertise in sensortechnologie, software en diensten, evenals zijn eigen IoT-cloud, om zijn klanten geconnecteerde, domeinoverschrijdende oplossingen aan te bieden vanuit één enkele bron. De strategische doelstelling van de Bosch Groep is om verbonden leven mogelijk te maken met producten en oplossingen die ofwel kunstmatige intelligentie (AI) bevatten of met haar hulp zijn ontwikkeld of vervaardigd. Bosch verbetert de levenskwaliteit wereldwijd met producten en diensten die innovatief zijn en enthousiasme opwekken. Kortom, Bosch creëert technologie die "uitgevonden is voor het leven".
Meer over Bosch
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).

Nog een markplaats item bekijken?


Vorige item
Volgende item
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.