Nutanix Enterprise Cloud Index 2019

Categorie: Rapport
Financiële dienstverleners omarmen de hybrid cloud vanwege security en flexibiliteit. Tweede jaarlijkse Nutanix Report toont dat 71% van de financiële instellingen workloads terug migreert naar hun on-premises omgeving.
Nutanix, leider in enterprise cloud computing, kondigt de bevindingen over financiële dienstverleners aan uit hun tweede Enterprise Cloud Index Report. Nutanix onderzocht plannen van financiële instellingen voor private, public en hybrid cloud-adoptie. Een van de resultaten van het onderzoek is dat de financiële sector sneller gebruik maakt van de hybrid cloud dan andere sectoren – waarbij workloads zowel in de private als de public cloud gehost worden – maar achterop lopen in het gebruik van meerdere public cloud services.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Over Nutanix

Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.  Meer over Nutanix
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor