Studytube Learning & Development Monitor 2019

Categorie: Rapport
Hoe strategisch zetten organisaties L&D in 2019 in? Dat lees je in dit rapport.
Hoe strategisch zetten Nederlandse bedrijven L&D in 2019 in? Deze vraag heeft onderzoeksbureau Multiscope (in opdracht van Studytube) voorgelegd aan ruim 200 verantwoordelijken op het gebied van Learning & Development. Dit onderzoeksrapport zet de belangrijkste resultaten op een rij. Dat geeft een belangrijk inzicht in waar het vakgebied zich naar toe beweegt en welke uitdagingen er liggen.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Over Studytube

Wij willen dat alle werknemers hun volledig potentieel realiseren. Wij faciliteren het leren in organisaties optimaal en nemen belemmeringen weg voor groei en ontwikkeling.

Hiervoor biedt Studytube een leerplatform met toegang tot zeer veel verschillende leerinterventies. Variërend van microlearnings tot klassikale trainingen bij één van de aangesloten opleiders. Zo ingericht dat je als werkgever gemakkelijk kunt bepalen wie wat leert. Volledig digitaal, dus geen administratieve processen.

Het platform is intuïtief en nodigt medewerkers uit om op ontdekking te gaan, naar verschillende leervormen, om samen te werken en elkaar te inspireren. Kortom, alles voor de ontwikkeling onder één dak. Op dit moment maken meer dan 200 organisaties gebruik van Studytube.  Meer over Studytube
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor