Gartner 2020 Market Guide For Real-Time Transportation Visibility Platforms

Categorie: Analisten rapport
Wat je niet ziet, kan je niet onder controle houden! Download nu de Gartner 2020 Market Guide For Real-Time Transportation Visibility Platforms.
 
“Zichtbaarheid blijft een topprioriteit voor supply chain leiders. De vraag naar realtime zichtbaarheid in de transportwereld is verder toegenomen in Noord-Amerika en Europa,” aldus Bart De Muynck, VP Analist bij Gartner en auteur van het rapport. "Deze realtime zichtbaarheid levert niet alleen interne voordelen op voor de transportorganisatie, de klantenservice en het magazijn, maar biedt ook service aan de klant, die inzicht in zijn transport nodig heeft."

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
Registratie benodigd.

Over SHIPPEO

Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.  Meer over SHIPPEO
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor