IDC Marketscape Work Management

Categorie: Analisten rapport
IDC MarketScape ´ Worldwide Work Management & Project and Portfolio Management´
Dit is allereerste IDC MarketScape in de categorie work management-platform, die verschijnt onder de titel Worldwide Work Management & Project and Portfolio Management 2020 Vendor Assessment. Volgens IDC MarketScape is work management ´een nieuwe softwareklasse die is uitgestegen boven het traditionele taakbeheer en projectmanagement, en die het antwoord is op de toenemende complexiteit en snelheid van digitaal werk´.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis
Registratie benodigd.

Over Workfront

Workfront is de leverancier van het eerste work management-platform in het digitale tijdperk, dat medewerkers doet opbloeien en bedrijven laat floreren. Workfront is er voor de mensen in organisaties en verbindt medewerkersgroepen naadloos met elkaar, terwijl het eenvoudig integreert met bestaande toepassingen en systemen. De mogelijkheid om kritieke succesfactoren te volgen, meten en analyseren, zorgt ervoor dat iedereen dezelfde, heldere doelen dient.
Meer over Workfront
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor