NIOS 8.5

Categorie: Brochure
Infoblox verbetert capaciteiten van NIOS op gebied van cloud automation en next-level netwerkbeheer. Lees de brochure!
Infoblox Inc., toonaangevend in Secure Cloud-Managed Network Services, kondigt vandaag nieuwe updates aan voor hun Network Identity Operating System (NIOS) platform. De update biedt gebruikers de mogelijkheid om NIOS via het cloud-based BloxOne platform te monitoren. Tevens zijn prestaties verbeterd en is netwerkbeveiliging en -monitoring versimpeld voor NIOS gebruikers.

Nieuwe cloud-based technologieën transformeren het landschap waarin ondernemingen functioneren. De wildgroei aan private clouds en hybrid clouds maakt netwerkadministratie complexer en netwerkbeveiliging moeilijker.

NIOS 8.5 biedt hier een oplossing voor door klanten te helpen te integreren met cloud-based netwerkdiensten, en hoogwaardige DDI-diensten mogelijk te maken voor cloud en hybrid cloudomgevingen. Deze update komt kort na de introductie van nieuwe DoT/DoH-richtlijnen ter bestrijding van zogenaamde ‘last mile’-kwetsbaarheden, en biedt zodoende een volgende stap in een geoptimaliseerde bescherming van interne bedrijfsnetwerken.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Over Infoblox

Infoblox levert een next-level netwerkervaring met zijn Secure Cloud Managed Network services. Als voorloper op het gebied van betrouwbare, beveiligde en geautomatiseerde netwerken streeft Infoblox naar een zo eenvoudig mogelijk next-level netwerk.  Meer over Infoblox
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor