E-commerce Barometer 2019

Categorie: Rapport
Belgische webshops realiseren een omzet van 8,2 miljard euro waarvan een vierde wordt geëxporteerd. Check de E-commerce Barometer 2019.
De vierde editie van de E-commerce Barometer – uniek omdat die het Belgische online landschap in kaart brengt vertrekkende vanuit transactiedata – toont aan dat in 2019 de Belgische e-commerce markt groeide tot ruim 8 miljard, een stijging van 17% ten opzichte van 2018. Voor het eerst blijkt dat 25% hiervan verkocht wordt aan buitenlandse shoppers. In 2019 steeg ook het aantal online handelaren tot meer dan 29.000, een verhoging van 20%.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Over SafeShops BE

SafeShops.be vzw heeft als voornaamste doelstelling het vertrouwen van consumenten in België in online shoppen te verhogen. Zo verzorgen zij de uitreiking en promotie van het SafeShops.be kwaliteits- en securitylabel en organiseren zij tal van evenementen waarbij informatieoverdracht tussen zowel de e-commerce gebruiker als bedrijven centraal staan.  Meer over SafeShops BE
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor