Threat Intelligence Report RSA Edition 2020

Categorie: Rapport
Emotet is volledig terug van weggeweest. Deze 'malwaredropper' lag in het vierde kwartaal van 2019 aan de basis van vrijwel alle grootschalige malwarecampagnes. Tot deze conclusie komt Mimecast in zijn nieuwste Threat Intelligence Report.
De bevindingen in het rapport zijn gebaseerd op de analyse van 202 miljard e-mailberichten die Mimecast in de laatste drie maanden van 2019 voor zijn klanten inspecteerde. 92 miljard berichten werden door de e-mailsecurityspecialist tegengehouden. In vergelijking met het derde kwartaal van 2019 nam het aantal gedetecteerde dreigingen met 145 procent toe.

Details

De aanbieding is via deze marktplaats nog verkrijgbaar voor:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Gratis

Over Mimecast

Mimecast is een cybersecurityleverancier die duizenden organisaties wereldwijd ondersteunt op het gebied van e-mailbeveiliging, vertrouwelijkheid en continuïteit. De uitgebreide cloudsuite van Mimecast stelt organisaties in staat een complete strategie voor cyberresilience te implementeren. Van e-mail, websecurity, archivering en gegevensbeveiliging tot awarenesstrainingen, het optimaliseren van uptime en meer: Mimecast maakt organisaties weerbaar tegen cyberaanvallen, menselijke fouten en technische storingen.  Meer over Mimecast
TechVisor is nooit partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen een adverteerder en een koper. Meer informatie hierover kan je vinden in onze voorwaarden (Advertenties van derden).
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor