MxHacks 2022

Low-code for Good

| Mendix | 23 september - 24 september 2022
/ Events
Copyright: Mendix
Op 23 en 24 september organiseert Mendix MxHacks 2022, een hackathon die plaatsvindt op vier locaties: Boston, Londen, Rotterdam en Singapore. Voor deze hackathon nodigt Mendix non-profit organisaties wereldwijd uit een technische en/of organisatorische uitdaging in te dienen op basis van een echte use case. Tijdens de hackathon werken teams op elke locatie aan een challenge van een door Mendix geselecteerde non-profitorganisatie. De hackathon is ook de officiële lancering van Mendix Low-Code for Good. Met dit programma brengt Mendix zijn community, platform en middelen samen voor diegenen die een positieve impact willen maken in de wereld.

Om in aanmerking te komen voor MxHacks, moet de ingediende case belangrijke ondersteuning bieden aan diensten, processen of papierwerk en directe, positieve impact hebben op mensen waar de nonprofit zich op richt. Het is de bedoeling dat de hackathon relevante digitale oplossingen oplevert zoals mobiele apps die vluchtelingen een beveiligde digitale identiteit geven of mensen in dunbevolkte gebieden helpen gemakkelijk in contact te komen met een arts voor een gezondheidscheck. Non-profitorganisaties kunnen hun uitdaging vóór 1 juli indienen. Organisaties die zich vóór 13 juni aanmelden, hebben echter de meeste kans geselecteerd te worden.

Voordelen voor non-profitorganisaties

Naast een innovatieve oplossing voor een echte use case, kunnen de drie geselecteerde non-profitorganisaties rekenen op verschillende voordelen. Elke non-profit ontvangt een standaard Mendix-licentie van drie jaar voor één app met een onbeperkt aantal gebruikers en een cloud resource-pakket. Bovendien dekt de gekozen implementatiepartner 90 procent van de implementatiekosten, terwijl de non-profitorganisatie verantwoordelijk is voor 10 procent.

"MxHacks2022 is een geweldige kans voor non-profitorganisaties die krachtige low-code technologie willen gebruiken om hun organisatie te helpen mensen in nood te ondersteunen", zegt Jan de Vries, Community Manager bij Mendix. "We nodigen elke non-profit wereldwijd uit om honderden ervaren low-code ontwikkelaars uit te dagen de meest innovatieve oplossing te creëren en geweldige ideeën om te zetten in realiteit."

Dien je uitdaging in

Non-profitorganisaties kunnen vóór 1 juli 2022 hun uitdaging indienen door een e-mail te sturen naar cristina.samaniri@mendix.com. De vereiste informatie omvat: de missie en doelen van de non-profit, de doelgroep die ondersteuning nodig heeft en een beschrijving van het probleem dat wordt aangepakt (maximaal 500 woorden). Verder moeten de locatie, contactgegevens en eventuele aanvullende relevante informatie worden verstrekt.

Details


De dag van het event is over:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Datum: 23 september 2022 t/m 24 sep 2022
Locatie type: Fysiek
Plaats: Rotterdam, Nederland
Let op, het kan zijn dat hier voor dit event na afloop een recording beschikbaar komt!

Hoe vind je dit event?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in no-code/low-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Met het Mendix-platform kunnen bedrijven met meer professionals applicaties ontwikkelen en daarmee de bottleneck van software-ontwikkeling wegnemen (Make with More), slimme apps bouwen met een rijke, slimme. contextuele en proactieve gebruikservaring (Make it Smart) en systemen moderniseren en meer applicaties bouwen die groei faciliteren (Make it Scale). Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd. Kortom om organisaties te helpen de stap te maken naar de digitale toekomst.
Meer over Mendix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een event bekijken?


Vorige event
Volgende event
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.