Data Security Talks - Benelux

Ransomware komt nog steeds binnen en beschadigt data

| Rubrik | 30 november 2021
/ Events
Copyright: Rubrik
We lezen het iedere dag in de krant. Ondanks grondige en rigoureuze maatregelen, komt ransomware nog steeds binnen en beschadigt data, waardoor organisaties gedwongen worden enorme losgeldbedragen te betalen. Staat jouw data veilig?

Daarom kan het interessant voor je zijn om op 30 november mee te doen aan de Data Security Talks-Benelux editie.

Wat ga je leren? 

  • Luister naar de ervaringen van Chris van 't Hof een internetsocioloog, beveiligingsexpert en auteur van het boek "Cyberellende was nog nooit zo leuk". Zijn verhalen bieden een blik in de wereld van cybersecurity, en onthullen hoe hackers ons kunnen helpen om data security  te begrijpen.
  • Hoor van Palo Alto Networks hoe je ransomware herstel kunt versnellen en classificatie van gevoelige data kunt automatiseren.
  • Leer van Microsoft's National Security Officer waarom je een ‘Assumed breach’-mindset moet hebben. Ontdek hoe u uw strategie en verdediging kunt aanpassen, niet alleen op basis van infrastructuur.
Ben je erbij? Past de live-sessie niet in je agenda? Geen probleem, registreer je toch en beluister de on-demand-sessie naderhand. Ook maak je kans op het boek "Cyberellende was nog nooit zo leuk" van Chris van 't Hof.

Details


De dag van het event is over:
Laden...
Laden...
Laden...
Laden...
Datum: 30 november 2021
Tijd: 9:30
Locatie type: Online
Let op, het kan zijn dat hier voor dit event na afloop een recording beschikbaar komt!

Hoe vind je dit event?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rubrik
Rubrik levert multi-cloud data control, waarmee klanten de waarde maximaliseren van data die gefragmenteerd is ondergebracht in datacenters en clouds. Het bedrijf levert een centraal, policy-gedreven platform voor data recovery, governance, compliance en cloud mobility.
Meer over Rubrik
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.