The Digital Dutch 2021

Samen versnellen

| KPN | 83 views | 22 april 2021
/ Events
Copyright: KPN
Digitale transformatie is nog nooit zo actueel geweest! Vandaag staat het bij ondernemend Nederland, groot én klein, hoog op de agenda. In de afgelopen maanden hebben we gezien dat digitale transformatie het ‘nieuwe normaal’ is. Het is tijd om samen te versnellen. Meld u nu aan voor het online event The Digital Dutch op 22 april!

The Digital Dutch: waar het nú gebeurt

Op 22 april organiseert KPN voor de zesde keer The Digital Dutch. Hét online event vol digitale kansen voor ondernemend Nederland. Na de overweldigende belangstelling van vorig jaar belooft The Digital Dutch 2021 opnieuw spraakmakend te zijn. Kijk vanuit de Jaarbeurs live mee door de ogen van een drone en ontdek waar in Nederland digitale transformatie nú gebeurt. 

Digitale versnelling

Krijg in 60 minuten real time een kijkje achter de schermen bij het netwerk van Nederland. Klanten, partners en experts delen hun ervaring met digitale versnelling. Wat hebben ze van het afgelopen jaar geleerd? Waar moet u juist nú op inzetten? En hoe maakt u uw organisatie toekomstbestendig, als u niet weet wat die toekomst brengt? Over samenwerken in ‘the digital age’ en oog houden voor de menselijke maat.

Dit kunt u verwachten

  • Krijg concrete handvatten om de volgende stap naar digitalisering te zetten
  • Leer van andere organisaties met interessante praktijkvoorbeelden
  • Ontdek hoe u oog houdt voor de menselijke maat en op afstand in verbinding blijft met medewerkers
  • Veiligheid en continuïteit zijn in de digitale wereld ongelooflijk belangrijk. Leer van experts welke aanpak werkt

Waarom juist voor ú interessant?

Bent u benieuwd welke kansen en mogelijkheden 5G uw organisatie biedt? Wilt u weten wat uw grootste risico's zijn op het gebied van security? Vraagt u zich af hoe digitalisering u kan helpen om toekomstvast en relevant te blijven? En bent u al klaar voor het hybride werken in het post-corona tijdperk?

Laat u tijdens The Digital Dutch volop inspireren. Ontdek de laatste ontwikkelingen, inspirerende cases en ervaar hoe technologie u helpt om beter samen te werken, altijd verbonden te blijven én optimaal beschermd te zijn.

Ontdek het programma

Samen versnellen. Dat is wat we tijdens The Digital Dutch doen. Nu ondernemend Nederland in hoog tempo digitaliseert, slaan we de handen ineen. Laat u tijdens deze één uur durende live show inspireren door organisaties die hun ervaringen delen met digitale transformatie in een dynamische tijd. Reis mee door Nederland en krijg nieuwe inzichten die u nú verder helpen. Bent u benieuwd naar de sprekers?

Details


Datum: 22 april 2021
Tijd: 14:00 - 15:00
Let op, het kan zijn dat hier voor dit event na afloop een recording beschikbaar komt!

Hoe vind je dit event?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over KPN

We maken het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden. Met passie werken we aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te cree?ren.

Nog een event bekijken?


Vorige event
Volgende event
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
Alle rechten voorbehouden © 2019-2021, TechVisor
Vermelde prijzen zijn altijd excl. BTW. Beeldmateriaal is eigendom van hun respectievelijke eigenaren en wordt gebruikt op een 'fair use' basis.