Hollander Techniek investeert in businesscontinuïteit met Veeam

| Veeam | 2 min | 16 april 2020 16:11
Gewaardeerd
Copyright: Hollander Techniek
Hollander Techniek, een technische integrator gespecialiseerd in collaboratieve en duurzame engineeringoplossingen, moderniseert zijn strategie voor businesscontinuïteit en disaster recovery met Cloud Data Management van Veeam. Veeam® Software, marktleider in back-upoplossingen voor Cloud Data Management™, helpt het bedrijf daarmee kosten te besparen en de tijd te verminderen die IT-personeel kwijt is aan datamanagement en -storage. Veeam heeft het IT-management vereenvoudigd, waardoor Hollander Techniek zorgt voor operationele efficiëntie en meer dan tweehonderd manuren bespaart. Daardoor kan het IT-team meer tijd besteden aan waardevollere activiteiten voor het bedrijf, en tegelijkertijd voorzien in betrouwbaardere services door ongeplande downtime te voorkomen. De Nederlandse engineeringspecialist heeft Veeam Availability Suite™ en Veeam Backup for Microsoft Office 365 geïnstalleerd, alsook NetApp’s Hyperconverged Infrastructure-oplossing (HCI) gebouwd op NetApp SolidFire.  

De legacy-back-upoplossingen van Hollander Techniek functioneerden niet goed meer en ondermijnden de businesscontinuïteits- en disaster-recoverystrategie. Om ervoor te zorgen dat het bedrijf continu zou kunnen voldoen aan de recovery time objectives (RTO’s) en recovery point objectives (RPO’s), had het een oplossing nodig die het mogelijk maakt om downtime te minimaliseren en die naadloos integreert met Azure. 

Johan Logtenberg, projectleider ICT bij Hollander Techniek: “Ongeplande downtime is nooit een optie voor ons. Data is de drijfveer achter alles wat wij en onze klanten doen en moet dus altijd beschikbaar zijn. De back-upoplossingen van Veeam voor Cloud Data Management bieden ons de meest uitgebreide databescherming. We hebben het risico op ongeplande downtime weggenomen door RTO’s met 99 procent en RPO’s met 75 procent te verlagen. Zo besparen we meer dan 200 manuren per jaar en is het IT-team in staat te focussen op belangrijkere werkzaamheden.” 

Hollander Techniek is een krachtpatser op het gebied van engineering. Het bedrijf maximaliseert efficiëntie, productiviteit en flexibiliteit voor zijn klanten via speciaal ontworpen engineeringoplossingen. Ongeplande downtime kan dus een hoop ellende met zich meebrengen, zoals verminderde productiviteit, reputatieschade en financiële verliezen. 

Veeam back-upt on-premise 51 TB aan data binnen 86 VMware vSphere-virtual machines (VM’s) van NetApp HCI- en NetApp SolidFire-snapshots en repliceert deze naar Microsoft Azure. De oplossing van Veeam integreert naadloos met NetApp en verlaagt RTO’s van anderhalf uur naar vijf seconden (99 procent) en RPO’s van één uur naar vijftien minuten (75 procent).  

Ronald Ooms, Regional Vice President, Benelux van Veeam: “Bedrijven zoeken naar manieren om risico’s te verkleinen door te investeren in back-up voor Cloud Data Management en zo de businesscontinuïteit te verbeteren, disaster recovery te versnellen en hun organisatorische flexibiliteit te vergroten. De Veeam Availability Suite is volledig compatibel met cloudservices zoals Azure en zeer eenvoudig in gebruik. Het is de beste keuze voor bedrijven die willen investeren in een digitale infrastructuur die concurrentievoordeel oplevert.” 

Over Veeam

Veeam is de wereldwijde leider in back-up-oplossingen die Cloud Data Management leveren. Het Veeam Availability Platform is de meest complete back-up-oplossing die klanten helpt succes te behalen in de vijf fases van Cloud Data Management.
Meer Veeam

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).
Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191030104037.png
Bringing cultures together and make your team work!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030104826.jpg
We make IT spark!
20191030102114.jpg
Deliver measurable impact on your business
20191105203105.png
Krijg inzicht in bedrijfsprocessen!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor