Iron Mountain Insight® SaaS-platform breidt mogelijkheden uit op AWS

Iron Mountain verdiept samenwerking met AWS en helpt klanten om hun reis van fysiek naar digitaal op wereldwijde schaal te versnellen

| Iron Mountain | 3 min | 4 augustus 2022 15:43
Gewaardeerd
Copyright: Iron Mountain / Shutterstock
Iron Mountain – een wereldwijd toonaangevende aanbieder voor innovatieve diensten op het gebied van dataopslag, datacenter-infrastructuur, asset lifecycle management en informatiemanagement – kondigt aan dat haar content services platform, Iron Mountain InSight (InSight), nu beschikbaar is voor klanten als Software as a Service (SaaS)-dienst op Amazon Web Services (AWS). Met deze uitbreiding biedt Iron Mountain InSight klanten end-to-end services aan, waaronder het beheer van hun totale informatie-levenscyclus voor zowel fysieke als digitale content, om hun digitale trajecten te versnellen en meer waarde te halen uit gegevens die zijn opgeslagen op AWS.

Iron Mountain InSight op AWS geeft bedrijven meer inzicht in en controle over hun data. Dit stelt hen in staat digitale transformatie te versnellen en beter gefundeerde beslissingen te nemen. Het platform combineert fysieke opslag, scanning, data-verzameling en digitale opslag in één proces, wat resulteert in transparantie over waar fysieke en digitale assets zich op elk moment bevinden. Dit vermindert risico's, bevordert compliance en biedt bedrijven een centraal overzicht van de informatie die nu toegankelijk is op AWS. Iron Mountain InSight ondersteunt klanten op elk punt in hun digitale reis. Of ze nu net beginnen met het digitaliseren van fysieke bedrijfsmiddelen of werken aan het volledig automatiseren en transformeren van hun bedrijf, inclusief een door kunstmatige intelligentie en machine learning (AI/ML) gedreven intelligente digitale postkamer. Door gebruik te maken van AWS AI/ML met Iron Mountain InSight, stelt Iron Mountain klanten in staat om tekst en data in meer dan 50 talen en in vele bestandsformaten uit gescande documenten te halen, waaronder uit PDF, TIFF en Microsoft Office. De klant krijgt de mogelijkheid om de gegevens die zijn opgeslagen op Amazon Simple Storage Service (Amazon S3) te doorzoeken en er waarde uit te halen. De AWS-diensten die de Iron Mountain InSight-oplossing ondersteunen, zijn Amazon Textract, Amazon Comprehend, Amazon Transcribe en Amazon Rekognition.

"We zijn blij dat Iron Mountain InSight haar aanbod op AWS uitbreidt, waardoor HMCTS onze fysieke en digitale informatie eenvoudig kan blijven beheren'', zegt Stephen Burgess, Operationele Ondersteuning Erfrecht Manager bij Her Majesty's Courts and Tribunals Service (HMCTS, verantwoordelijk voor de administratie van rechtbanken in Engeland en Wales). "Dit is een nieuwe kans voor HMCTS om het ‘Centraal Testamentenregister’, dat door meer dan 11.000 gebruikers per maand wordt gebruikt, met meer functies en betere gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Ik heb nauw met Iron Mountain samengewerkt. Op basis van feedback van gebruikers sinds de livegang van de upgrade in februari 2022 zijn de noodzakelijke verbeteringen doorgevoerd."

"De lancering van Iron Mountain InSight SaaS-platform op AWS is een belangrijke stap voor onze klanten en het verdiept onze relatie met AWS", zegt William L. Meaney, President en Chief Executive Officer bij Iron Mountain. "We blijven ons aanbod verder ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van onze klanten te blijven voldoen. Daarbij zetten we ons in voor een native, cloud first-benadering die onze flexibiliteit vergroot en klanten beter in staat stelt om strategische doelen in de hybride wereld te realiseren."

"AWS en Iron Mountain streven ernaar om klanten op basis van hun behoeften te helpen inzichten te verkrijgen vanuit hun fysieke en digitale assets", zegt Chris Grusz, Director, Independent Software Vendor Partner and AWS Marketplace Business Development bij AWS. "Iron Mountain's InSight SaaS op AWS stelt klanten in staat om hun reis van fysiek naar digitaal naar cloud op petabyte-schaal te versnellen, en meer waarde te halen uit hun data met AWS AI/ML-diensten."

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Iron Mountain
Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve storage, lifecycle IT asset management en informatiebeheerdiensten. Iron Mountain is opgericht in 1951 en wordt wereldwijd door meer dan 225.000 klanten vertrouwd. Iron Mountain helpt klanten om hun bedrijf te transformeren door CLIMB HIGHER™. Met een breed scala aan diensten, waaronder digitale transformatie, datacenters, records storage, informatiemanagement, IT Asset Lifecycle Management, veilige vernietiging en kunstopslag en -logistiek, helpt Iron Mountain bedrijven hun dark data te ontsluiten. Iron Mountain stelt klanten in staat om snel en veilig waarde en intelligentie te ontsluiten uit hun opgeslagen digitale en fysieke bedrijfsmiddelen en tegelijkertijd hun milieudoelstellingen te realiseren.
Meer over Iron Mountain
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.