VMware introduceert geavanceerde workload-bescherming voor AWS

VMware Carbon Black Workload for AWS biedt AWS-klanten uitgebreide zichtbaarheid en beveiliging in on-premises en cloudomgevingen

| VMware | 2 min | 4 augustus 2022 15:39
Copyright: VMware
VMware, Inc. introduceert VMware Carbon Black Workload voor Amazon Web Services (AWS). Dit biedt geavanceerde bescherming, speciaal ontwikkeld voor het beveiligen van traditionele en moderne workloads. Door gebruik te maken van één uniforme console die wordt geïntegreerd in bestaande infrastructuur, kunnen beveiligings- en IT-teams het aanvalsoppervlak verkleinen en de beveiliging versterken. Tegelijkertijd is er consistente en uniforme zichtbaarheid voor workloads op AWS, in de VMware Cloud en on-premises.

“Beveiligings- en IT-teams missen zichtbaarheid en controle in zeer dynamische en gedistribueerde omgevingen”, zegt Boudewijn Aelbers, Director Presales Benelux bij VMware. “VMware Carbon Black Workload for AWS verbetert de samenwerking tussen deze teams via één geconsolideerd platform voor alle workloads, ongeacht waar ze draaien, om te helpen meer dreigingen te zien en te stoppen. Dit realtime inzicht in workloads helpt aanvallen op de meest waardevolle assets te voorkomen en biedt AWS-klanten een afgebakend oppervlak om te beschermen.”

Door te zorgen dat beveiligingsteams workloads zien die kort actief zijn, biedt VMware Carbon Black Workload for AWS betrouwbare context en helpt het AWS-klanten om moderne applicaties beter te beveiligen. Automatische verzameling en listing van kwetsbaarheden helpt om risico’s te identificeren en workloads te versterken, waardoor het aanvalsoppervlak verder wordt verkleind, terwijl CI/CD-pakketten voor sensor-deployment het lifecycle management van de agent vereenvoudigen. Door hun AWS-account te onboarden kunnen AWS-klanten bovendien een completer en uitgebreider inzicht krijgen in de workloads dan toen de VMware Carbon Black Workload-sensor voor het eerst werd geïmplementeerd.

VMware Carbon Black Workload for AWS combineert fundamentele kwetsbaarheid-assessment en workload-hardening met next-generation antivirus (NGAV) om gedragspatronen van aanvallers te analyseren en onbekende aanvallen te helpen stoppen. Met enterprise threat hunting voor workloads, inclusief behavioral endpoint detectie en respons (EDR), kunnen AWS-klanten dreigingsinformatie gebruiken voor preventiebeleid om te voorkomen dat twee keer op dezelfde dreiging wordt gehunt. Deze telemetrie wordt ingevoerd in VMware Contexa, een full-fidelity threat intelligence-cloud die de kloof tussen aanvallers en verdedigers verkleint en tegelijkertijd meer zichtbaarheid, controle en anomaly-detectie voor workloads mogelijk maakt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over VMware
VMware software drijft ’s werelds meest complexe digitale infrastructuur. Het compute-, cloud-, mobility-, networking- en security-aanbod van het bedrijf biedt een dynamisch en efficiënt digitaal fundament.
Meer over VMware
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.