Supermicro breidt zijn Total IT Solutions portfolio uit

Met oplossingen voor Android Cloud gaming & mediaverwerking

| Supermicro | 3 min | 3 augustus 2022 18:48
Gewaardeerd
Afbeelding: De Supermicro SYS-620C-TN12R CloudDC Server voor Edge AI Inferencing | Copyright: Supermicro
Super Micro Computer, Inc., een wereldwijde leider op het gebied van hoogwaardige computing, storage, netwerkoplossingen en groene computertechnologie, kondigt vandaag twee nieuwe oplossingen aan voor Android Cloud gaming en mediaverwerking. De nieuwe oplossingen bevatten een Intel Data Center GPU, onder de codenaam Arctic Sound-M, en worden ondersteund middels verschillende Supermicro servers.

De Supermicro oplossingen met de Intel datacenter-GPU’s onder de codenaam Arctic Sound-M zijn onder meer:
  • De 4U 10x GPU server voor transcoding;
  • Het media delivery en het Supermicro BigTwin® systeem met maximaal acht Intel Data Center GPU’s voor mediaverwerkingstoepassingen;
  • De Supermicro CloudDC server voor edge AI inferencing;
  • De Supermicro 2U 2-Node server met drie Intel Data Center GPU's geoptimaliseerd voor Cloud gaming.
Later dit jaar zullen nog meer systemen beschikbaar worden gesteld.

“Supermicro heeft haar oplossingen voor mediaverwerking uitgebreid door Intel Data Center GPU’s te integreren,” aldus Charles Liang, President en CEO van Supermicro. "De nieuwe oplossingen zullen de snelheid van videostreams verhogen en een lagere latency van Android Cloud gaming mogelijk maken. Hierdoor zullen de prestaties en interactiviteit van Android Cloud gaming aanzienlijk toenemen met de Supermicro BigTwin systemen, terwijl de delivery en transcoding van de media flinke verbeteringen krijgen dankzij de nieuwe Intel Data Center GPU's.”

Systemen afgestemd op de workload

Transcoding is een cruciale technologie voor de hedendaagse mediawereld. De Supermicro 4U 10x GPU server is ideaal voor diverse industrieën, waar meerdere formats moeten worden geleverd aan een breed scala videoapparaten.

Cloud based gaming vereist daarentegen aanzienlijke rekenkracht en de mogelijkheid om interactieve frame rates te leveren aan gameliefhebbers. Dankzij de Supermicro 2U 2-Node server met de Intel Data Center GPU nemen de prestaties bij Cloud-based gaming enorm toe. Bovendien vereist mediaverwerking voor Content Delivery Networks (CDN) een snelle en efficiënte delivery van alle mediatypes. Het Supermicro BigTwin systeem, met de Intel Data Center GPU, kan daarom meerdere video content streams leveren aan consumenten.

De Intel datacenter GPU, met de codenaam Arctic Sound-M, is ontworpen als een open en flexibele oplossing voor de verwerking en levering van Cloud gamen en media. De GPU zal worden ondersteund door een volledige solution stack die ontwikkelaars een open-source software stack biedt voor streaming media en Android Cloud gaming, inclusief brede ondersteuning voor de nieuwste codecs, grafische API's en frameworks. Bovendien zal Intel® oneAPI een open alternatief bieden voor propriëtaire language lock-in die de volledige prestaties van de hardware mogelijk maken met een complete, bewezen set tools die bestaande talen en parallelle modellen aanvult. Dit geeft developers de mogelijkheid om open, overdraagbare codes te ontwerpen die maximaal voordeel halen uit verschillende combinaties van CPU's en GPU's.

“De Intel datacenter GPU is een zeer flexibele oplossing om workloads, die een integraal onderdeel van het dagelijks leven zijn geworden, te versnellen. De combinatie van geavanceerde mogelijkheden, een grafische rendering pipeline en een open software-stack levert de hoge dichtheid, lage latency en uitstekende visuele kwaliteit die nodig is voor de volgende generatie videoconferenties, media delivery en Cloud gaming implementaties. Het nieuwe productaanbod van Supermicro, met de Intel Data Center GPU, maakt de weg vrij voor snelle implementaties in de markt,” aldus Jeff McVeigh, vice-president en algemeen directeur van de Super Compute Group bij Intel.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Supermicro
Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), de toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige, zeer efficiënte servertechnologie, is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geavanceerde server Building Block Solutions® voor Enterprise Data Center, Cloud Computing, Kunstmatige intelligentie en Edge Computing Systems. Supermicro zet zich in voor de bescherming van het milieu door middel van zijn "We Keep IT Green®"-initiatief en biedt klanten de meest energiezuinige, milieuvriendelijke oplossingen op de markt.
Supermicro, Server Building Block Solutions en We Keep IT Green zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Super Micro Computer, Inc. AMD, het AMD Arrow-logo, EPYC en combinaties zijn daarom handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Alle andere merken, namen en handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaren ervan.
Meer over Supermicro
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.