Werk, maar dan beter

Webex-apparaten die hybride werk ondersteunen

| Cisco | 3 min | 18 mei 2022 8:48
Afbeelding: Wat zijn de grootste organisatorische uitdagingen van uw bedrijf wanneer werknemers op afstand werken? | Copyright: Cisco
De afgelopen jaren is onze manier van werken volledig op zijn kop gezet en voorgoed veranderd. De realiteit van hybride werk brengt dan ook nieuwe uitdagingen met zich mee. In een onderzoek naar het welbekende fenomeen vergadermoeheid, gaf 81% van de deelnemers aan fysieke klachten te ervaren aan het einde van een dag vol met videovergaderingen. Het is dus belangrijker dan ooit dat bedrijven de juiste tools bieden die het welzijn van werknemers bevorderen.

Hybride werken biedt werknemers de flexibiliteit om vanuit vrijwel overal te kunnen werken. Doordat werknemers echter verspreid zijn is het aantal videocalls ook flink gestegen. Om aan deze vraag te kunnen voldoen moeten werknemers worden voorzien van de juiste tools om hun werk effectief uit te kunnen voeren. Een collaboration tool, zoals Webex, kan bijdragen aan een verbeterde ervaring om zo het beste uit hybride werk te kunnen halen.

Gebruikers van Webex geven bijvoorbeeld aan dat ze productiever zijn en beter in staat zijn om te (samen)werken, vergeleken met gebruikers van andere apparaten. Ook geven Webex gebruikers 65% vaker aan dat ze nooit gefrustreerd raken tijdens videovergaderingen.

In de hybride werkwereld kan elke ruimte kan een werkplek zijn. Thuis, op kantoor of onderweg - elke werkplek brengt unieke uitdagingen met zich mee. Uit onderzoek blijkt dat achtergrondgeluid en slechte geluid en -videokwaliteit de grootste frustraties zijn die tot vermoeidheid kunnen leiden bij videovergaderingen. Bij hybride werk speelt technologie dus een centrale rol. Wanneer teamleden vanuit verschillende locaties samenwerken is technologie datgene wat hun verbindt. Als technologie onhandig aanvoelt, of gewoon niet werkt, wordt de verbinding verbroken, gaat innovatie verloren en wordt creativiteit verhinderd. Cisco’s nieuwste innovaties op het gebied van samenwerkingstools helpen om dit te voorkomen.

Introductie van de Webex Room Bar

Cisco onthult de nieuwe Webex Room Bar - een krachtig apparaat waarmee ontmoetingsruimten en kleine tot middelgrote vergaderruimten kunnen worden omgetoverd tot een hub, zodat mensen ook op afstand goed kunnen samenwerken. Het apparaat gebruikt AI om ervoor te zorgen dat iedereen in de ruimte perfect in beeld is, zodat alle deelnemers evenredig aanwezig zijn bij het gesprek. Ook zorgt AI-ondersteuning ervoor dat achtergrondgeluiden tot een minimum worden beperkt. De Webex Room Bar is te gebruiken voor elk soort vergadering, inclusief Zoom, Microsoft Teams en Google Meet.

Maak kennis met de Cisco Desk Camera 1080p

Cisco introduceert ook de nieuwe Cisco Desk Camera 1080p, met gezichtsdetectie voor de beste auto-belichting, autofocus en witbalans in zijn klasse. Zo kan jouw team je duidelijk horen en zien, wat er ook op de achtergrond gebeurt, of je nu thuis of op kantoor bent.

Inclusiviteit

Een van de basisprincipes van inclusie is begrip. Hybride vergaderingen kunnen inclusiever zijn door ervoor te zorgen dat alle deelnemers de gedeelde inhoud begrijpen, ongeacht mogelijke taalbarrières. Cisco heeft daarom realtime vertaling aangekondigd, beschikbaar op alle Webex-apparaten. De optie is beschikbaar in meer dan 100 talen. Maar dat is niet alles, voor belangrijke vergaderingen en evenementen is er nu ook simultaanvertolking beschikbaar. Deze optie geeft de mogelijkheid om via een live tolk geografische- en taalbarrières te overwinnen.

Onze manier van werken is voorgoed veranderd en deze verandering biedt mooie kansen voor vooruitgang. Met Webex-apparatuur kan hybride werk op een inclusieve en duurzame manier worden uitgevoerd, met oog voor het welzijn en de productiviteit van werknemers.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Marktplaats item
In aanvulling op dit artikel is het onderstaande item tijdelijk op de marktplaats beschikbaar.
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.