HMD Global nodigt applicatieontwikkelaars uit om Android 13 te testen op hun Nokia X20

Het Android 13-previewprogramma geeft cruciale feedback voor de ontwikkeling van de volgende mijlpaal in Android-software

| HMD Global | 1 min | 17 mei 2022 16:48
HMD Global, home of Nokia-telefoons, kondigt aan dat het Android 13-previewprogramma voor ontwikkelaars beschikbaar is op de Nokia X20. Applicatie-ontwikkelaars kunnen nu het volgende hoofdstuk in Android-innovatie bekijken.

Het Android 13-previewprogramma voor ontwikkelaars stelt ontwikkelaars in staat om apps te creëren, testen en finetunen, vooruitlopend op de langverwachte lancering van het nieuwe besturingssysteem in de tweede helft van dit jaar. Het Android 13-previewprogramma geeft cruciale feedback voor de ontwikkeling van de volgende mijlpaal in Android-software.

“Mensen willen hun telefoon langer gebruiken. Naast duurzame hardware is een soepele software-ervaring die jarenlang presteert daarvoor enorm belangrijk. We werken daarom nauw samen met de ontwikkelaar community om de best mogelijke gebruikerservaring te creëren”, zegt Stephen Taylor, Chief Marketing Officer HMD Global. “We verwelkomen feedback van onze community van toegewijde Nokia-fans, zodat we tegemoet kunnen komen aan hun eisen en onze klanten nog meer waarde kunnen bieden uit hun smartphones.”

Ontwikkelaars die deelnemen aan het programma kunnen samenwerken, en ideeën en tips delen met experts via het community forum van Nokia-telefoons. De geïntegreerde Feedback-app stelt ontwikkelaars in staat om problemen en rapporten in te dienen voor verdere beoordeling door HMD Global engineering. Om zich in te schrijven, kunnen gebruikers zich registreren en de ontwikkelaar builds aanvragen via de vooraf geïnstalleerde Mijn Apparaat-app.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over HMD Global
HMD Global is het huis van de Nokia-telefoons. HMD ontwerpt en verkoopt een reeks smartphones en gespecialiseerde telefoons voor een brede waaier van consumenten en in verschillende prijscategorieën. HMD is de trotse exclusieve licentienemer van het Nokia-merk voor telefoons en tablets en zet sterk in op innovatie en kwaliteit. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation.
Meer over HMD Global
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.