Unit4 stelt Tania Garrett aan als Chief People Officer

Adobe-veteraan brengt ruim twintig jaar aan internationale HR-ervaring mee om snelle groei en internationale expansie Unit4 kracht bij te zetten

| Unit4 | 2 min | 16 mei 2022 15:34
Afbeelding: Tania Garrett, Chief People Officer bij Unit4 | Copyright: Unit4
Unit4, leverancier van cloud bedrijfssoftware voor middelgrote en dienstverlenende organisaties, maakt vandaag bekend dat het Tania Garrett heeft aangesteld als Chief People Officer. Garrett zal in deze functie leidinggeven aan de People Success-organisatie. Haar takenpakket omvat personeelswerving, training en ontwikkeling, arbeidsvergoedingen en secundaire voorwaarden. Garrett zal daarnaast de regionale HR-teams aansturen en verslag uitbrengen aan Mike Ettling, de CEO van Unit4.

Ruim twintig jaar HR-ervaring

Met ruim twintig jaar HR-ervaring die ze opdeed bij marktleiders in diverse sectoren en regio’s is Garrett expert in het aansturen van HR-organisaties van snelgroeiende multinationals. Zij heeft bedrijven bijgestaan tijdens complexe fusie- en overnametrajecten en beschikt over een in de praktijk bewezen trackrecord op het gebied van organisatie-inrichting en het aansturen van teams in verschillende locaties. Met al deze ervaring is zij in staat om voor een hoogwaardige werknemerservaring te zorgen.

Garrett was eerder actief bij Adobe, waar ze leiding gaf aan de International Employee Experience-organisatie. Haar werkgebied omvatte de regio’s EMEA, Asia-Pacific en Japan. Voordat zij bij Adobe in dienst trad was Garrett actief als Group HR Director bij een juridisch adviesbureau, waar ze met succes de verkoop van de onderneming in goede banen leidde met een nieuw aangesteld managementteam. Garret is ook werkzaam geweest voor Experian, Towers Watson en Valspar.

“Het doet ons een genoegen om Tania binnen de organisatie van Unit4 te verwelkomen. Dit is een perfect moment, omdat we net een nieuwe groeifase inluiden”, zegt Mike Ettling, de CEO van Unit4. “Met haar trackrecord van strategisch leiderschap en uitvoerend vermogen is Tania de juiste persoon om ons te helpen om verder in onze mensen te investeren. Daarmee kunnen we op onze beurt organisaties helpen om sneller een uitmuntende people experience naar hun organisatie en klanten te brengen.”

“Ik vind het geweldig om bij Unit4 in dienst te treden in een tijd waarin we allemaal net uit de coronacrisis komen. Bedrijven willen opnieuw prioriteit toekennen aan duurzame groei”, aldus de kersverse Chief People Officer Tania Garrett. “Zakelijke leiders moeten zich nu meer dan ooit inzetten om talent te behouden en mensen op nieuwe manieren te motiveren. Ik kan niet wachten om dit traject aan te gaan hier bij Unit4.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Unit4ERP
Over Unit4
De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie. De software helpt om het inzicht, de effectiviteit en betrokkenheid van het medewerkers te vergroten. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen door maatwerk op schaal te leveren voor elke klant, het biedt de juiste tools om de processen in de gehele organisatie te verenigen en mensen met elkaar te verbinden.
Meer over Unit4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.