Cisco benoemt Hendrik Blokhuis als CTO & Technisch Directeur voor de EMEAR Partner-organisatie

In zijn nieuwe rol zal hij de technische competentie, strategie en innovatie stimuleren

| Cisco | 1 min | 29 april 2022 14:42
Afbeelding: Hendrik Blokhuis, CTO & Technisch Directeur EMEAR Partner-organisatie bij Cisco | Copyright: Cisco
Cisco heeft Hendrik Blokhuis aangesteld als de nieuwe CTO & Technisch Directeur voor de EMEAR Partner-organisatie. Blokhuis, gevestigd in Amsterdam, werkt al 23 jaar bij Cisco in engineering-, verkoop-, ontwikkelings-, strategie- en investeringsfuncties. In zijn vorige functie was Hendrik verantwoordelijk voor de publieke sector in Cisco’s EMEAR-regio.

In zijn nieuwe rol zal Hendrik Blokhuis, samen met Cisco’s partners, de technische competentie, strategie en innovatie stimuleren in deze brede en diverse regio.

“Onze partners zijn een integraal onderdeel van Cisco en cruciaal voor ons succes. Ik kijk er erg naar uit om hun vaardigheden en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen naar een hoger niveau te tillen, om zo onze klanten nog beter van dienst te zijn in hun digitale reis.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.