Ivanti stelt Dennis Kozak aan als chief operating officer

Dennis zal toezicht houden op de marketing van Ivanti, de wereldwijde sales, customer experience en operationele taken

| Ivanti | 3 min | 28 april 2022 10:32
Afbeelding: Dennis Kozak, chief operating officer bij Ivanti | Copyright: Ivanti
Ivanti, leverancier van het Ivanti Neurons automatiseringsplatform dat IT-assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, zet de groeistrategie van het bedrijf voort door de ervaren Dennis Kozak te benoemen tot chief operating officer (COO) met ingang van vandaag, 25 april 2022. Als COO zal Dennis toezicht houden op de marketing van Ivanti, de wereldwijde sales, customer experience en operationele taken. Ivanti, dat de Everywhere Workplace mogelijk maakt en beveiligt, wordt ondersteund door Clearlake Capital Group, L.P., TA Associates en Charlesbank Capital Partners, LLC (samen met hun dochterondernemingen, “Clearlake”, “TA” en “Charlesbank”).

Dennis Kozak heeft een succesvolle staat van dienst waar het gaat om het bevorderen van omzetgroei, het aangaan van hoogwaardige partnerschappen en het integreren van acquisities. Hierbij creëert hij operational excellence via innovatie en culturele transformaties. Hij voegt enorme waarde toe aan Ivanti, een organisatie die blijft evolueren en groeien terwijl het zijn missie vervult om de Everywhere Workplace mogelijk te maken en te beveiligen.

“Dennis’ staat van dienst bij het ondersteunen van organisaties met een groeipatroon dat vergelijkbaar is met dat van Ivanti, zal ons dit jaar, waarin we onze missie blijven uitvoeren om de Everywhere Workplace te beveiligen en mogelijk te maken, ten goede komen,” aldus Jeff Abbott, CEO van Ivanti. “Gebruikmakend van het momentum van vijf acquisities in de afgelopen zestien maanden, zal Dennis operational excellence en best practices gebruiken om Ivanti naar het volgende niveau te brengen. Onze uiteindelijke doelen zijn om onze klanten en partners te helpen hun gewenste bedrijfsresultaten te realiseren en tegelijkertijd onze medewerkers een ongelooflijke kans te bieden om te floreren. Dennis is de juiste leidinggevende om deze missie aan te jagen.”

Dennis Kozak heeft meer dan 25 jaar ervaring in het aansturen van strategie en sales, terwijl hij relaties ontwikkelt om de doelen van een organisatie te bevorderen. Meest recentelijk bekleedde hij leidinggevende functies bij Avaya. Daarvoor was hij 23 jaar in dienst bij CA Technologies, waar hij leidinggaf aan afdelingen zoals wereldwijde (channel)verkoop en -strategie, en wereldwijde transformatie om een nextgen portfoliostrategie te ontwikkelen. Zijn ervaring, visie en focus zijn een directe match met de volgende evolutiestap van Ivanti.

Vooral de schat aan channel-ervaring die Dennis Kozak meebrengt zal het momentum van het partnerprogramma van Ivanti versterken. Als onderdeel van zijn rol als hoofd van de wereldwijde channels bij Avaya zorgde hij voor ongeveer 70 procent van hun totale omzet. In deze rol leidde Dennis de wereldwijde sales en strategie van het kanaal en stimuleerde hij groei en winstgevendheid door het succes van een uitgebreid wereldwijd netwerk van partners, distributeurs en wederverkopers te ondersteunen. Ook leverde hij programma’s op om alle wegen voor partners naar de markt aan te boren, op te leiden of te versterken voor on-premises, private en public cloud oplossingen.

“Ik volg Ivanti al een tijdje en ben ongelooflijk onder de indruk van Jeffs leiderschap, de passie en kennis van het team en de visie van het bedrijf om de ervaring van IT en werknemers in deze Everywhere Workplace-omgeving te verbeteren,” aldus Dennis Kozak. “Ik zag waar mijn ervaring en achtergrond waarde konden toevoegen in de volgende evolutiestap van het bedrijf en wilde daar deel van uitmaken. Ik heb er ontzettend veel zin in om me bij dit team te voegen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ivanti
Enterprise IT-afdelingen gebruiken Ivanti om hun ITSM, IT-asset management, IT-beveiliging, endpoint-management en supply chain-mogelijkheden te combineren. De missie van Ivanti is duidelijk: onze klanten helpen slagen met de kracht van Unified IT.
Meer over Ivanti
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.