Topanalist Bart de Muynck start als Chief Industry Officer bij project44

Project44 voegt hiermee diepgaande supply chain-kennis toe aan zijn C-Suite

| project44 | 2 min | 19 april 2022 13:51
Afbeelding: Bart de Muynck | Copyright: project44
project44, het toonaangevende supply chain visibility platform, heeft Bart De Muynck aangesteld als Chief Industry Officer. De Muynck gaat zich inzetten om de samenwerking en betrokkenheid met de industrie en klanten van project44 nog verder te ontwikkelen. Daarnaast gaat hij op basis van zijn expertise en marktinzicht, de product- en dienststrategieën van project44 versterken.

"Een van de grootste kwaliteiten van ons team is domeinexpertise", zegt Jett McCandless, oprichter en CEO van project44. "Bart werkt al meer dan twintig jaar in de supply chain-industrie en kan inzichten bieden die heel waardevol zijn bij het verder uitbouwen van project44’s oplossingen op wereldwijde markten. We bewonderen Bart's werk al jaren; hij is een van de belangrijkste voorstanders van technologische vooruitgang in supply chain management, waardoor hij een perfecte match is met project44."

De Muynck start bij project44 nadat hij de laatste acht jaar als vice-president en analist bij onderzoeks- en adviesbureau Gartner heeft gewerkt. Bij Gartner hield hij zich bezig met leveringsprocessen, transportplanning, analytics, yard management en fleet telematics gerelateerd onderzoek. Voor zijn aanstelling bij Gartner werkte De Muynck twintig jaar in supply chain, logistiek en technologie in Noord-Amerika en Europa, bij bedrijven als PepsiCo, Elemica, Penske en GE.

"In mijn tijd bij Gartner heb ik het project44-team leren kennen en heb ik gezien hoe het platform toonaangevend is op het gebied van supply chain-inzicht", aldus De Muynck. "Ik kon de kans niet voorbijgaan laten om me bij dit team aan te sluiten en mij nog meer in te zetten om de noodzaak én voordelen van supply chain-inzicht uit te dragen."

De Muynck zal niet alleen nauw samenwerken met klanten, maar zal ook een bijdrage leveren op industrie-evenementen door middel van het delen van inzichten, nieuwe technologische ontwikkelingen en industrie-expertise. Kortom: hij zal thought leadership blijven bieden en uiteraard de uitdagingen die supply chain professionals ervaren bespreken.

"Bart is een van de meest betrokken denkers over opkomende wereldwijde supply chain-trends. Door lid te worden van het managementteam van project44 zal hij Jett's visie voor een centraal orkestratienetwerk voor de wereldwijde fysieke economie helpen inluiden," voegt Craig Fuller, oprichter en CEO van FreightWaves, toe.

Met ruim $860 miljoen aan investeringen voert project44 het strategische groeiplan uit, inclusief het uitbreiden van het aanbod in ruim 170 landen én het opbouwen van het grootste vervoerdersnetwerk met meer dan 140.000 multimodale vervoerdersintegraties. project44 bedient hierbij ruim 1.000 klanten en biedt onder andere real-time tracking en port intelligence.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over project44
project44 is 's werelds toonaangevende geavanceerde zichtbaarheidplatform voor verladers en externe logistieke bedrijven. project44 verbindt, automatiseert en biedt inzicht in belangrijke transportprocessen om inzichten te versnellen en de tijd te verkorten die nodig is om die inzichten om te zetten in acties. Door gebruik te maken van de kracht van het cloudgebaseerde project44, kunnen organisaties hun operationele efficiëntie verhogen, kosten verlagen, verzendprestaties verbeteren en een uitzonderlijke Amazon-achtige ervaring bieden aan hun klanten. Aangesloten op meer dan vele vervoerders wereldwijd en met een uitgebreide dekking voor alle ELD- en telematica-apparaten op de markt, ondersteunt project44 alle transportmodi en verzendtypen, inclusief pakjes, eindmijlen, minder-dan-vrachtwagenlading, volume minder dan vrachtwagenlading, vrachtwagenlading , spoor, intermodaal en oceaan.
Meer over project44
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.