myBrand stelt Eric van Weert aan als vestigingsdirecteur Apeldoorn

Samen met de technische en functionele teams zet hij zich in om in deze regio de missie van myBrand om de best gewaardeerde dienstverlener te zijn te realiseren

| myBrand | 3 min | 19 april 2022 8:23
Afbeelding: Eric van Weert, vestigingsdirecteur Apeldoorn bij myBrand | Copyright: myBrand
Per 14 maart is Eric van Weert (55) aangesteld als vestigingsdirecteur bij SAP-dienstverlener en –kennispartner myBrand voor de locatie Apeldoorn. In deze functie draagt hij de integrale verantwoordelijkheid voor de totale myBrand dienstverlening in de regio Oost-Noordoost. Samen met de technische en functionele teams binnen de vestiging zet hij zich in om in deze regio de missie van myBrand om de best gewaardeerde dienstverlener te zijn te realiseren. De vestiging telt ruim 40 klanten en 75 fte.

Eric van Weert over zijn aanstelling: “myBrand is een organisatie waarin het hele bedrijfssysteem ondersteunend is aan het vestigingsmodel. Hierdoor kan mijn focus liggen op ondersteunend leiderschap naar de vestiging toe. Het bedrijf volgt de ontwikkelingen binnen het SAP- en OutSystems-landschap op de voet en richt de aandacht onverdeeld op het nemen van verantwoordelijkheid en het optimaal bedienen van de klant. De mooiste uitdaging vind ik om de vestiging nog beter op de kaart te zetten binnen het veranderende IT-landschap.”

Ervaring in SAP en projectmanagement

Aan de start van zijn carrière was Van Weert SAP-programmamanager bij een retailbedrijf. Hij maakte vervolgens de overstap naar strategisch project- en interimmanagementbureau Move Beyond. Hier werkte hij als programma- en projectmanager op het gebied van supply chain en SAP-implementaties. Daarna bekleedde hij drie jaar de functie van operationeel directeur. Met in totaal vijftien jaar op de teller bij Move Beyond, was het voor Van Weert tijd voor een nieuwe uitdaging: de stap naar eindverantwoordelijkheid voor een vestiging.

Roel Knoppers, operationeel directeur bij myBrand: “Als vestigingsdirecteur heb je een zeer brede rol: je draagt verantwoordelijkheid voor commercie, delivery – van beheer en onderhoud tot projecten – en voor de mensen. Een zeer divers profiel. Eric brengt al die competenties mee; zijn projectervaring en commerciële achtergrond zijn zeer waardevol. myBrand is als organisatie in de afgelopen jaren gegroeid van een supportorganisatie naar daarnaast een sterke implementation services partij. Met zijn ervaring als programmamanager is Eric in dit kader een mooie toevoeging aan ons directieteam. Ook zijn SAP-achtergrond is van grote waarde, want daarmee is hij een sterke gesprekspartner voor klanten.”

Seger Theuns, algemeen directeur bij myBrand: “Naast zijn inhoudelijke track record past Eric zeer goed bij myBrands klant- en mensgerichte cultuur; waarden die wij heel graag willen borgen. Ik ben ervan overtuigd dat Eric met zijn ervaring ook op dit vlak versterking meebrengt.”

De eerste fase draait om kennismaking. Van Weert: “Allereerst neem ik de tijd om persoonlijk kennis te maken met alle medewerkers. Ik voel dat het op vele fronten lente aan het worden is en lift graag mee op die positieve beweging. We laten de COVID-periode achter ons en kunnen weer naar kantoor. Er is een steeds scherper beeld van waar SAP naartoe gaat en wat onze rol daarin is. En het team is kundig, toekomstgericht en gemotiveerd. Een warm welkom met een fijne dynamiek. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over myBrand
myBrand, onderdeel van Conclusion, biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. De leidende kernwaarden zijn langetermijnrelaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle bedrijfsprocessen bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie.
Meer over myBrand
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.