KnowBe4 sluit nieuw partnerschap met Claranet

Belangrijke stap in de weerbaarheid tegen Social Engineering voor Nederlandse organisaties
| KnowBe4 | 1 min | 26 maart 2020 12:51
KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, breidt zijn wereldwijde partnernetwerk uit dankzij een partnership met Claranet, expert in IT-infrastructuur en gespecialiseerd in het verzorgen van geïntegreerde IT-oplossingen op maat voor organisaties waar continuïteit van processen afhankelijk is van IT. Het KnowBe4-partnerprogramma ondersteunt een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt hierin met pre-, post-sales en technische ondersteuning.

Jeffrey de Graaf, Managing Director EMEA van KnowBe4: “Claranet is een toonaangevende speler in de internationale markt. Met hun kennis en kunde beschermen zij tal van klanten. Door de toevoeging van de security-producten van KnowBe4 aan het portfolio van geïntegreerde IT-oplossingen verrijken zij de weerbaarheid van de mens-factor binnen het cybersecurity-landschap. Dit maakt Claranet tot een krachtige partner voor KnowBe4”.

Wiebe Nauta, Managing Director van Claranet Benelux is enthousiast over het partnership: “We zitten in de overgang van het besef dat technische maatregelen alleen niet voldoende zijn voor een goede databeveiliging. Het volgende doelwit voor de cybercriminelen zijn de medewerkers, en dus is awareness van groot belang. In KnowBe4 hebben we een professionele partner met jarenlange ervaring op dit gebied waardoor we een breed scala aan trainingen kunnen leveren aan onze klanten.”

Over KnowBe4

KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.  Meer over KnowBe4

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?
Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
Alle rechten voorbehouden © 2019-2020, TechVisor